Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com

Vergaderzaal huren?

Zoek je vergader- of cursusruimte in het centrum van Utrecht, goed bereikbaar met openbaar vervoer en parkeerruimte op locatie? Dan kun je bij de AVS terecht.
Wil je de studiedag met je team eens buiten de school houden? Daar is de locatie ook geschikt voor. AVS-leden betalen een gereduceerd tarief. Uit de evaluaties blijkt dat gebruikers de accommodatie zeer hoog waarderen.

De AVS beschikt over vier zalen die je eenmalig of vaker (voor kortere of langere tijd) kunt verhuren. Dit zijn:

  • De Ontmoeting (bg)
  • De Dialoog (1e v)
  • De Inspiratie (2e v)
  • De Verbinding (zolder)

Faciliteiten
Alle zalen zijn uitgevoerd met whiteboard, flipover, stiften, projectiescherm en beamer. In het hele gebouw is draadloos internet aanwezig.

In de vergaderzaal op de tweede verdieping (De Inspiratie) bevindt zich een interactief 70 inch touchscreen, waarmee je ook kunt skypen.

De Ontmoeting en De Verbinding hebben standaard een carré opstelling, maar een andere opstelling is ook mogelijk.
 

AVSVergaderruimte-12.jpg 
De Ontmoeting (ca 58m2): in de standaard carré opstelling is ruimte voor 28 personen
In theater opstelling passen er meer personen.

 

De Dialoog.jpg
De Dialoog (ca 13m2): gespreksruimte voor 3 tot 4 personen.

 

AVSVergaderruimte-09.jpg
De Inspiratie (ca 36m2): in de standaard carré opstelling is ruimte voor 12 personen
In theater opstelling passen in beide zalen meer personen.

 

verbinding.jpg
De Verbinding (ca 130m2): ruimte voor 24 personen.

 

Kosten
Je kunt een vergaderzaal of cursusruimte reserveren voor slechts 195 euro per dagdeel van vier uur. Voor AVS-leden bedraagt dit 125 euro. Voor een hele dag betaal je 390 euro. AVS-leden betalen 250 euro. Het is mogelijk hierbij ook een lunch te bestellen.

Koffie en lunch
De kosten voor (onbeperkt) koffie/thee met koekjes en pepermuntjes bedragen 5 euro per persoon per dagdeel. De kosten voor de lunch, bestaande uit belegde broodjes, krentenbollen, melk, karnemelk, vruchtensap en vers fruit, bedragen 12,50 euro per persoon.
 

AVSVergaderruimte-31.jpg AVSVergaderruimte-28.jpg

Openingstijden
De vergaderruimtes zijn beschikbaar tijdens kantooruren (van 9:00-17:00 uur). Avondvergaderingen zijn alleen mogelijk in overleg.

Parkeren
De AVS beschikt over een eigen parkeerterrein met een beperkt aantal plekken (Ridderhofstad intypen in je routeplanner). Mocht hier geen plek zijn, dan kun je parkeren in één van de nabijgelegen parkeergarages. Meer informatie: www.avs.nl/contact

Meer informatie en reserveren
Voor meer informatie en/of een reservering kun je contact opnemen met het bestuurssecretariaat: via secretariaat@avs.nl of 030 – 236 1010.