CAO-VO

Artikelen

Er zijn geen artikelen over dit onderwerp

Veelgestelde vragen

De telefonische helpdesk van de AVS is er voor alle professionele vragen die u in uw dagelijks werk tegenkomt. U krijgt direct een deskundige medewerker aan de lijn die uw vraag beantwoordt of er voor zorgt dat u binnen één werkdag teruggebeld wordt. Deze adviesdienst is voor leden gratis. Bel 030 - 2361010.

Mag een personeelslid haar kind onder werktijd zogen dan wel de borstvoeding kolven en hoeveel tijd krijgt zij daarvoor?
Op mijn school is, door omstandigheden, geen adjunct-directeur in functie. Ik ben aangewezen als plaatsvervanger van de directeur. Nu is deze laatste al vanaf de zomervakantie ziek. Ik ben nu dus als zijn plaatsvervanger aan de slag. Heb ik daarom recht op een hoger salaris?
Is de CAO automatisch van toepassing op alle VO-scholen?
Kan een proeftijd overeengekomen worden bij een eerste indiensttreding bij het bijzonder onderwijs?
Wat is de omvang van het leeraandeel en het arbeidsdeel van een leraar in opleiding?

Pagina's

Documenten

Er zijn geen documenten over dit onderwerp

Advies

Als schoolleider heeft u een zware verantwoordelijkheid: u bent de spin in het web van leerkrachten, leerlingen, ouders, partners, bestuur et cetera. U wilt iedereen zo goed mogelijk helpen, maar kan u alles weten? Zit u met een vraag en wilt u daarover van gedachten wisselen met een adviseur? Heeft u een specifieke vraag voor uzelf of uw organisatie? Dan kunt u bij de AVS terecht voor een adviesgesprek of -traject. Onze adviseurs zoeken samen met u naar een antwoorden, ondersteunen u bij de oplossing van uw vraagstuk. Persoonlijke ondersteuning, wat wilt u nog meer?

Neem contact op met de AVS via Margriet van Ast, tel 030-2361010, e-mail: advies@avs.nl

Trainingen en opleidingen

Uw kennis en vaardigheden op gebied van leiderschap up to date houden? De AVS School for Leadership wil een bijdrage leveren aan ontwikkeling, onderzoek en innovatie van leiderschap in scholen en kennis en belangrijke nieuwe inzichten overdragen. De AVS School for Leadership biedt u een doorlopende lijn van opleidingen, van kweekvijvers tot een masteropleiding voor bovenschools managers.

Er is op dit moment geen cursusaanbod over dit onderwerp