Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Professionalisering » Trainingen en masterclasses » Personeelsbeleid en financiën » Een goed personeelsdossier is het halve werk!

Een goed personeelsdossier is het halve werk!

In deze training krijgt u inzicht in inhoud en werkwijze van een goed (personeels)dossier. Wat is een personeelsdossier? Hoe bouwt u op school een goed personeelsdossier op? Wat zijn de vereisten en hoe houdt u het actueel en inzichtelijk? Hoe maakt u er een leraarvolgsysteem van? Wat is nodig op schoolniveau en wat in het dossier van het administratiekantoor? Wat houdt een personeelsinformatiesysteem in en hoe onderhoudt u deze? Hoe kunt u de gesprekkencyclus en andere zaken die op school spelen actueel houden in het dossier? Waar overlapt het personeelsdossier met het eigen portfolio? Centraal staat de presentatie over de inhoud, wet- en regelgeving aangaande persoonsgegevens, het gesprek over hoe directeuren een en ander vormgeven en waar ze tegenaanlopen. De do’s en de dont’s van een goed personeelsdossier en de inventarisatie van mogelijke zaken voor in een dossier komen aan de orde.

Na de eendaagse heeft u handvatten om het dossier in de praktijk goed te realiseren. U heeft inzicht in wat er in een goed dossier nodig is en hoe u hier in de praktijk in het kader van goed personeelsbeleid mee kunt werken.

 


Schoolleidersregister PO: informeel leren
Een goed personeelsdossier is het halve werk! is aangemerkt als bron voor informeel leren door het Schoolleidersregister PO. Dit houdt in dat Een goed personeelsdossier is het halve werk! gedeeltelijk aansluit bij één of meerdere professionaliseringsthema’s en onderdeel kan uitmaken van uw ontwikkeling via informeel leren.

Inschrijven

Klik hieronder om u in te schrijven voor bovenstaand aanbod.
Indien het aanbod meer dan eenmaal wordt aangeboden, treft u hieronder meerdere links.

Inschrijven voor 14 juni 2018
Het personeelsdossier, een goed begin is het halve werk

Mensen zijn het krachtigste kapitaal in schoolorganisaties, immers zonder leerlingen en leerkrachten is er geen school. Een belangrijk, noodzakelijk middel bij goed werkgeverschap is het personeelsdossier. Door de invoering van de Wet...

€ 18,75
Bestel deze publicatie (opent in een nieuw venster) | Meer informatie

Aangemerkt als bron voor informeel leren door het Schoolleidersregister PO

Trainer(s)

Erkende onderwijsinstelling

Het AVS Professionaliseringsaanbod wordt verzorgd door de AVS Professionalisering BV. De AVS Professionalisering BV en de daaronder vallende AVS Centrum Educatief Leiderschap zijn opgenomen in het register van het CRKBO, het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. De opname in dit register vindt plaats op basis van een audit en betekent dat het AVS Centrum Educatief Leiderschap een erkende onderwijsinstelling is voor kort beroepsonderwijs. Alle professionaliseringsactiviteiten zijn hierdoor vrijgesteld van de BTW -belasting. Tevens zijn wij als organisatie aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).

CRKBO-117_0.png  NRTO_keurmerk.png