Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Professionalisering » Trainingen en masterclasses » Personeelsbeleid en financiën » Hoe lees ik begroting, jaarrekening en kengetallen?

Hoe lees ik begroting, jaarrekening en kengetallen?

In deze eendaagse training staat het lezen van financiële documenten centraal. Iedereen met managementverantwoordelijkheid heeft ermee te maken en moet daarom deze documenten als hulpmiddel kunnen gebruiken om de (onderwijs)doelen te realiseren. Om er goed mee te kunnen werken, moet u ze goed kunnen lezen. In de training is aandacht voor begrippen als solvabiliteit en kapitalisatiefactor. Ook reserveringen, voorzieningen en allerlei andere financiële begrippen leggen we helder en in onderwijstaal uit. We leren van en met elkaar aan de hand van oefen- en vooral praktijkvoorbeelden. Aan het einde van deze dag kunt u de financiële documenten lezen en kunt u verbanden leggen. Ook bent u in staat de beïnvloedbaarheid van deze cijfers aan te geven.

 


Inschrijven

Bij voldoende belangstelling wordt er dit schooljaar een nieuwe groep gevormd. U kunt zich via deze link aanmelden: inschrijven.

Neem contact op met de AVS voor meer informatie over deze cursus: cel@avs.nl.

Trainer(s)

Joke Walraven
Leeuwendaal

Erkende onderwijsinstelling

Het AVS Professionaliseringsaanbod wordt verzorgd door de AVS Professionalisering BV. De AVS Professionalisering BV en de daaronder vallende AVS Centrum Educatief Leiderschap zijn opgenomen in het register van het CRKBO, het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. De opname in dit register vindt plaats op basis van een audit en betekent dat het AVS Centrum Educatief Leiderschap een erkende onderwijsinstelling is voor kort beroepsonderwijs. Alle professionaliseringsactiviteiten zijn hierdoor vrijgesteld van de BTW -belasting. Tevens zijn wij als organisatie aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).

CRKBO-117_0.png  NRTO_keurmerk.png