Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Professionalisering » Trainingen en masterclasses » Leiderschaps- en organisatieontwikkeling » Geluk voor leidinggevenden

Geluk voor leidinggevenden

Samen met psychologe/veranderkundige Clara den Boer heeft voor de AVS deze masterclass ontwikkeld. In de masterclass krijgt u de nieuwste inzichten over geluk, zodat u deze kunt toepassen in het aansturen van uw team en kunt vertalen naar de praktijk. Den Boer: “Veel directeuren hebben het razend druk, en weten vaak niet waar ze goed in zijn, wat hen drijft of wie ze zijn. Vanuit de wetenschap is steeds meer bekend over geluk, mentaal vermogen en hoe je dit kunt bevorderen. Als je leert om deze inzichten toe te passen, maak je niet alleen je team, maar ook jezelf gelukkiger.”

De dag bestaat uit vier onderdelen:

• Mythes en feiten over geluk
– Wat is er vanuit de wetenschap bekend over geluk? Wat denken wij dat geluk is? Hoe jagen wij geluk na? Wat is hedonisme en waarom zien we dat aan voor geluk? Bestaat geluk?

Kracht van gedachten en werking van ons brein
– Hoe werkt ons brein in onbewuste toestand? Hoe kunnen we hier meer bewust van zijn? Wat betekent dat voor leerkrachten voor aansturing van leerkrachten, voor kinderen?

• Geluk op het werk/ sturen op geluk en het verschil met medewerkerstevredenheid
– Wat is belangrijk voor geluk op het werk? (inclusief korte quick scan over geluk op uw werk) Waarom is het belangrijk om op geluk te sturen? Wat is er bekend over geluk en prestaties?

Vertalen van inzichten voor uzelf, uw team en uw school
– Wat betekenen de inzichten vanuit de workshop voor u, voor de aansturing van uw schoolteam en wat kunt u ermee op uw school (in profilering / curriculum)?

Na afloop van de dag weet u wat geluk betekent, hoe het brein werkt en heeft u (nieuwe) handvatten om uw team aan te sturen. Daarnaast heeft u zicht op de kracht van geluk binnen het hedendaagse onderwijssysteem. Den Boer is psychologe en veranderkundige en bedenker en oprichter van de Gelukskoffer; een wetenschappelijk onderbouwd programma van zeven gelukslessen voor groep 3 t/m 8 dat inmiddels op meer dan 300 scholen draait.

 


Inschrijven

Klik hieronder om u in te schrijven voor bovenstaand aanbod.
Indien het aanbod meer dan eenmaal wordt aangeboden, treft u hieronder meerdere links.

Inschrijven voor 7 november 2018

In samenwerking met: Gelukskoffer

Trainer(s)

Erkende onderwijsinstelling

Het AVS Professionaliseringsaanbod wordt verzorgd door de AVS Professionalisering BV. De AVS Professionalisering BV en de daaronder vallende AVS Centrum Educatief Leiderschap zijn opgenomen in het register van het CRKBO, het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. De opname in dit register vindt plaats op basis van een audit en betekent dat het AVS Centrum Educatief Leiderschap een erkende onderwijsinstelling is voor kort beroepsonderwijs. Alle professionaliseringsactiviteiten zijn hierdoor vrijgesteld van de BTW -belasting. Tevens zijn wij als organisatie aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).

CRKBO-117_0.png  NRTO_keurmerk.png