Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com

Inschrijven professionaliseringsaanbod

Inschrijven
Leden van de AVS ontvangen korting op het AVS professionaliseringsaanbod.

Voorwaarden

 AVS Voorwaarden diensten

Aanmelden

Aanmelden voor één of meerdere open opleidingen, leergangen, trainingen, masterclasses of (lerende) netwerken kan via het inschrijfformulier. Bij een vraag inzake coaching & mediation of advies op maat stuurt u een e-mail naar adviesopmaat@avs.nl. Na inschrijving voor een open professionaliseringsaanbod ontvangt u een bevestiging via e-mail. Als u deze niet ontvangt is het raadzaam contact op te nemen met de AVS via cel@avs.nl. Uiterlijk twee weken voor aanvang van het professionaliseringsaanbod ontvangt u de uitnodiging en – apart verzonden – een factuur.

Annuleren

Bij onvoldoende inschrijving kan een professionaliseringsactiviteit door het AVS Centrum Educatief Leiderschap worden geannuleerd. Het is mogelijk dat u dezelfde activiteit op een andere datum krijgt aangeboden. U bent dan geheel vrij hier al dan niet op in te gaan. Uiterlijk twee weken voor de uitvoeringsdatum ontvangt u hierover bericht.
Annulering door de deelnemers dient schriftelijk te gebeuren bij de opleidingsadministratie via cel@avs.nl. Als annuleringsdatum geldt de datum waarop de annulering bij het AVS Centrum Educatief Leiderschap binnenkomt. De kosten verbonden aan de annulering zijn:
• bij annulering meer dan dertig dagen voor de aanvang van de professionaliseringsactiviteit: €45,- administratiekosten;
• bij annulering minder dan dertig dagen voor de aanvang van de professionaliseringsactiviteit: geen restitutie. U kunt zich natuurlijk in alle gevallen door een collega laten vervangen.

Praktische informatie

Bekijk ook de Praktische informatie (opent in een nieuw venster)