Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Vereniging » Educatieve reizen » Verenigd Koninkrijk - Schotland - Edinburgh

Verenigd Koninkrijk - Schotland - Edinburgh

Passend onderwijs
Foto: Pixabay

Het onderwijs in Schotland heeft een uitstekend autonoom onderwijsconcept, verschillend van andere delen van Groot-Brittannië. Met ingang van dit schooljaar treedt een nieuw curriculum in werking gebaseerd op vier pijlers : excellent learners,  good citizens, efficient collaborators en good contributors. Dit principe wordt breed gedragen in de maatschappij. Ook kunnen wij leren van het recent ontwikkelde leerlingvolgsysteem, vroegsignalering en het programma voor excelentie.
Edinburgh is een boeiende stad met een groot historisch centrum.

Let op! Dit is een maatwerkreis
Wat is een maatwerkreis?
Voor groepen (bovenschools) directeuren, bestuurders, schoolteams en IB-ers uit het PO en VO kan de AVS studiereizen op maat organiseren. Laat u inspireren door het aanbod in deze brochure, wij denken graag met u mee en stellen een specifiek reisprogramma samen. Afhankelijk van de gekozen bestemming en het thema zijn reizen gedurende het hele schooljaar te realiseren, met ervaren AVS-reisleiding. Wel moet rekening gehouden worden met de vakantieperiode in de verschillende landen, die veelal afwijkt van die in Nederland. Programma en kosten leggen we na goed overleg vast. Een voorbereidende bijeenkomst op locatie voor de hele groep is vast onderdeel van het aanbod. Heeft u nog vragen of wilt u een offerte op maat? Neem gerust contact op met Marina Vijlbrief of Monique Duparant, tel. 030-2361010 of reizen@avs.nl.

Informatie

Soort reis

Maatwerk reis


Doelgroep

Directeur / schoolleider, Iedereen

Trefwoorden / thema

Kosten

Nog niet bekend - voor een kostenindicatie neemt u contact op met Marina Vijlbrief, tel. 030-2361010 of reizen@avs.nl.
Op basis van logies, ontbijt en diner.

Inbegrepen

folkloristische avond, AVS-reisleiding, heen- en terugvlucht, zes overnachtingen in een hotel in het centrum met full Scottish breakfast en transport


Niet inbegrepen

toeslagen, niet genoemde maaltijden, drankjes en fooien, uitgaven van persoonlijke aard)


Toeslag 1 persoons kamer

200 euro


Maximaal aantal deelnemers

20

Inschrijven

Voor meer informatie over maatwerkreizen, denkt u aan het programma, de ontmoetingen, de reismogelijkheden (welk seizoen bijvoorbeeld) en een kostenindicatie neemt u contact op met Marina Vijlbrief, tel. 030-2361010 of reizen@avs.nl.