Home » Vereniging » Educatieve reizen » Cyprus - ESHA conferentie 2020

Cyprus - ESHA conferentie 2020

Bringing leadership together
Vooraankondiging Internationale ESHA-conferentie
21 – 24 oktober op Cyprus

De tweejaarlijkse conferentie van de European School Heads Association (ESHA) vindt plaats op 21 – 24 oktober 2020 op Cyprus.

Nederlandse schoolleiders zijn via hun lidmaatschap van de AVS aangesloten bij de ESHA.

(Adjunct-)directeuren uit het primair en voortgezet onderwijs komen uit alle landen van Europa bij elkaar in een bruisende, lerende omgeving. Het gaat erom Europese schoolleiders met elkaar te verbinden door ontmoeting, waarbij inspiratie, maatschappelijke en educatieve vraagstukken, nieuwe ontwikkelingen en het delen van kennis in professionele lerende netwerken centraal staan.

In oktober 2020 vindt ook een educatieve reis naar Cyprus plaats waarbij deze conferentie bezocht wordt. Zodra hier meer over bekend is, lees je de informatie op deze website of in het e-zine www.esha.org/eshamagazine/

Let op! Dit is een maatwerkreis
Wat is een maatwerkreis?
Voor groepen (bovenschools) directeuren, bestuurders, schoolteams en IB-ers uit het PO en VO kan de AVS studiereizen op maat organiseren. Laat u inspireren door het aanbod in deze brochure, wij denken graag met u mee en stellen een specifiek reisprogramma samen. Afhankelijk van de gekozen bestemming en het thema zijn reizen gedurende het hele schooljaar te realiseren, met ervaren AVS-reisleiding. Wel moet rekening gehouden worden met de vakantieperiode in de verschillende landen, die veelal afwijkt van die in Nederland. Programma en kosten leggen we na goed overleg vast. Een voorbereidende bijeenkomst op locatie voor de hele groep is vast onderdeel van het aanbod. Heeft u nog vragen of wilt u een offerte op maat? Neem gerust contact op met Paul van den Heuvel of Monique Duparant, tel. 030-2361010 of reizen@avs.nl.

Informatie

Soort reis

Maatwerk reis


Doelgroep

Directeur / schoolleider

Trefwoorden / thema

Kosten

De kosten voor de reis, inclusief deelname aan de conferentie en het galadiner bedragen ca. € 1695,00 (incl. brandstoftoeslag en excl. 1 pers. kamertoeslag)
Op basis van logies, ontbijt en diner.

Inschrijven

Voor meer informatie over maatwerkreizen, denkt u aan het programma, de ontmoetingen, de reismogelijkheden (welk seizoen bijvoorbeeld) en een kostenindicatie neemt u contact op met Marina Vijlbrief, tel. 030-2361010 of reizen@avs.nl.