Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Vereniging » Educatieve reizen » Estland - Tallinn

Estland - Tallinn

Internationale ESHA-conferentie, Technische innovatie
vlaggen Europa

INSCHRIJVEN VOOR DEZE REIS IS NIET MEER MOGELIJK


14 oktober 2018 tot en met 20 oktober 2018
Op 17, 18 en 19 oktober 2018 houdt de European School Heads Association (ESHA) haar tweejaarlijkse conferentie, dit keer in Tallinn, hoofdstad van Estland. Voor Estland is dit een jubileumjaar: het 100-jarige bestaan. Via hun lidmaatschap van de AVS zijn schoolleiders aangesloten bij de ESHA. Schoolleiders uit het primair en voortgezet onderwijs komen uit alle landen van Europa bij elkaar in een bruisende, lerende omgeving. Het gaat erom Europese schoolleiders met elkaar te verbinden door ontmoeting, waarbij inspiratie, maatschappelijke en educatieve vraagstukken, nieuwe ontwikkelingen en het delen van kennis in professionele lerende netwerken centraal staan. Op de conferentie komen toonaangevende sprekers: er zijn workshops, presentaties en lezingen. Er zijn diverse formele en informele themadiscussies en rondleidingen op scholen, gekoppeld aan een cultureel programma.

De AVS organiseert rond deze conferentie een bredere studiereis, deze staat gepland voor 14 t/m 20 oktober 2018. Op het programma staan culturele activiteiten en schoolbezoeken. Meer informatie over de conferentie en aanmelden: https://esha2018.eu. U moet zelf inschrijven en de toegangsprijs betalen, maar géén hotel reserveren. Let op: aan te raden is om in te schrijven voor de dagexcursie / schoolbezoeken. De kosten worden vermeld op het inschrijfformulier. Maakt u hier gebruik van dan worden de kosten in mindering gebracht op de factuur van de AVS. Voor inschrijven vóór 30 april a.s. geldt bovendien een early bird-prijs.

De kosten voor de AVS-reis (exclusief conferentie) bedragen €1.650,- op basis van een eenpersoonskamer voor leden. Voor niet-leden is de prijs €1.750,-.

Heeft u vragen? Mail m.vijlbrief@avs.nl

Informatie

Doelgroep

Directeur / schoolleider

Trefwoorden / thema

Kosten

€1.650,- voor leden, €1.750,- voor niet-leden (exclusief conferentie, op basis van eenpersoons kamer).
Op basis van logies, ontbijt en diner.

Inbegrepen

Vliegreis Amsterdam-Tallinn en retour, verblijf in goed hotel in het centrum op basis van logies en ontbijtbuffet, transfer naar en van hotel-luchthaven, schoolbezoeken en transport, diner in verschillende restaurants op zondag, maandag en vrijdag, overige genoemde programma onderdelen, voorbereidende bijeenkomst en reader met veel achtergrondinformatie en ervaren AVS reisleiding.


Niet inbegrepen

Niet genoemde maaltijden en kosten van persoonlijke aard en annulerings- en reis/bagage-verzekering


Informatiebijeenkomst

Ongeveer een maand voor vertrek, in Utrecht, op een woensdagmiddag van 14-16 uur.

Inschrijven

Voor meer informatie over maatwerkreizen, denkt u aan het programma, de ontmoetingen, de reismogelijkheden (welk seizoen bijvoorbeeld) en een kostenindicatie neemt u contact op met Marina Vijlbrief, tel. 030-2361010 of reizen@avs.nl.