Home » Dossiers » Onderwijs en leerlingzorg » Tweetalig primair onderwijs

Dossier Tweetalig primair onderwijs - Artikelen

Er zijn 4 artikelen - filter op datum, sector of trefwoord voor meer of minder artikelen.
Subsidieregeling vervolgpilot tweetalig primair onderwijs - 11 juni 2019
De pilot tweetalig primair onderwijs is verlengd tot en met schooljaar 2022/2023. Een bevoegd gezag kan bij Nuffic subsidie aanvragen voor de vervolgpilot. De Subsidieregeling vervolgpilot...
Primair onderwijs
Onderzoek tweetalig primair onderwijs - 2 februari 2015
Het Expertisecentrum Nederlands is op zoek naar basisscholen die mee willen werken aan een onderzoek naar tweetalig primair onderwijs (tpo). Het onderzoek start in het voorjaar van 2015, in opdracht...
Primair onderwijs
Pilot tweetalig onderwijs verlengd tot 1 oktober - 11 juli 2014
De inschrijfdatum voor scholen om mee te doen aan de pilot tweetalig primair onderwijs (tpo) is verschoven van 18 juli naar 1 oktober aanstaande. Er is nog plaats voor acht scholen die vanaf...
Primair onderwijs
Nog plekken beschikbaar voor pilot tweetalig primair onderwijs - 8 mei 2014
Scholen die in het schooljaar 2015/2016 willen meedoen aan de pilot tweetalig primair onderwijs (tpo) kunnen zich laten informeren op een bijeenkomst hierover op 28 mei aanstaande. Er zijn nog...
Primair onderwijs

Dossier Tweetalig primair onderwijs - Documenten

Er zijn 1 bestanden - filter op datum, sector of trefwoord voor meer of minder bestanden.
Subsidieregeling vervolgpilot primair onderwijs
oorspronkelijk artikel
Dossier(s): Tweetalig primair onderwijs
11 juni 2019

Dossier Tweetalig primair onderwijs - Hulpmiddelen en instrumenten

Er zijn geen hulpmiddelen en instrumenten over dit onderwerp

Dossier Tweetalig primair onderwijs - Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit thema.

De telefonische helpdesk van de AVS is er voor alle professionele vragen die u in uw dagelijks werk tegenkomt. U krijgt direct een deskundige medewerker aan de lijn die uw vraag beantwoordt of er voor zorgt dat u binnen één werkdag teruggebeld wordt.

Deze adviesdienst is voor leden gratis. Bel 030 - 2361010.

Dossier Tweetalig primair onderwijs - Professionalisering

Er zijn (op dit moment) geen cursussen over dit thema

Hieronder treft u een overzicht aan van ons complete professionaliseringsaanbod.

Cel2017.jpg

AVS Academie

AVS Academie en Covid-19
De maatregelen van de overheid zijn verlengd tot en met 28 april 2020. Dat heeft ook gevolgen voor onze opleidingen, leergangen en trainingen. Waar mogelijk gaan we de opleidingsdag online aanbieden. Als dat niet mogelijk is, wordt een opleidingsdag verschoven. Je ontvangt hierover tijdig bericht per mail.
 

cel_logo.png

Aanbod van AVS Academie

Opleidingen en leergangen
AVS Academie biedt een doorlopende opleidingslijn, van middenkader, (startende) directeuren, clusterdirecteuren tot professioneel bestuurders en interim-managers. Het AVS Centrum Educatief Leiderschap kan ook adviseren bij de opzet van uw opleidingsaanbod of intern professionaliseringstraject binnen uw onderwijsorganisatie.

Trainingen
Bij de AVS Academie kun je trainingen volgen over thema’s, die aansluiten bij jouw functie en vakgebied. Deze trainingen zijn er in de vorm van eendaagse, tweedaagsen of meerdaagsen (leergangen). We hanteren gevarieerde werkvormen die recht doen aan verschillende leerstijlen. De trainingen sluiten aan bij de Schoolleidersregister PO basiscompetenties.

Coaching en mediation
Bij de AVS vind je ook ervaren, gecertificeerde en/of gediplomeerde coaches, die je graag ondersteunen bij jouw persoonlijke situatie (in je organisatie). Zie de coach als de doelgerichte sparringpartner met wie je met waarden geladen en ingewikkelde kwesties kunt ontrafelen. Een coach inschakelen toont je kracht en wil om dingen te veranderen. Soms is daar een beetje hulp van buitenaf voor nodig.

Advies op maat
Graag gaan wij persoonlijk met je in gesprek om na te gaan welke vraagstukken er voor jou / binnen je organisatie centraal staan en welke specifieke expertise daarbij wenselijk is.

Dossier Tweetalig primair onderwijs - Agenda

Er zijn gebeurtenissen met betrekking tot dit thema

Meer onderwerpen