Home » Dossiers » Onderwijs en leerlingzorg » Tussenschoolse opvang

Dossier Tussenschoolse opvang - Artikelen

Er zijn 4 artikelen - filter op datum, sector of trefwoord voor meer of minder artikelen.
1 juni: Nationale Overblijfdag - 29 mei 2017
Voor het derde jaar op rij organiseert het Overblijf Magazine de Nationale Overblijfdag. De eerste donderdag in juni is de dag waarop de ruim 70.000 veelal vrijwillige medewerkers in de...
Primair onderwijs
Nationale Overblijfdag op 2 juni - 20 mei 2016
Voor het tweede opeenvolgende jaar lanceert het Overblijf Magazine de Nationale Overblijfdag. Op deze dag krijgen ruim 70.000 vrijwillige medewerkers in de tussenschoolse opvang (tso) erkenning voor...
Primair onderwijs
Kosten continurooster onterecht op ouders verhaald - 3 november 2015
Ouders krijgen steeds vaker te maken met extra kosten als de basisschool van hun kinderen overgaat op een continurooster. De bijdrage voor de tussenschoolse opvang hoort bij een continurooster...
Primair onderwijs
Onduidelijk hoeveel overblijfkrachten een VOG hebben - 17 maart 2015
Sinds 2010 moeten alle overblijfkrachten op basisscholen in bezit zijn van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). De Inspectie van het Onderwijs heeft geen overzicht over hoeveel vrijwilligers over...
Primair onderwijs

Dossier Tussenschoolse opvang - Documenten

Er zijn geen documenten over dit onderwerp

Dossier Tussenschoolse opvang - Hulpmiddelen en instrumenten

Er zijn geen hulpmiddelen en instrumenten over dit onderwerp

Dossier Tussenschoolse opvang - Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit thema.

De telefonische helpdesk van de AVS is er voor alle professionele vragen die u in uw dagelijks werk tegenkomt. U krijgt direct een deskundige medewerker aan de lijn die uw vraag beantwoordt of er voor zorgt dat u binnen één werkdag teruggebeld wordt.

Deze adviesdienst is voor leden gratis. Bel 030 - 2361010.

Dossier Tussenschoolse opvang - Professionalisering

Er zijn (op dit moment) geen cursussen over dit thema

Hieronder treft u een overzicht aan van ons complete professionaliseringsaanbod.

Cel2017.jpg

AVS Academie

AVS Academie en Covid-19
De maatregelen van de overheid om de besmetting met het coronavirus in te perken heeft vanzelfsprekend ook gevolgen voor onze leergangen. De AVS Academie volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en voert overleg met het ministerie, het RIVM en de GGD over passende maatregelen. 

Per week wordt beoordeeld of opleidings- en leergangdagen kunnen doorgaan, op afstand gegeven kunnen worden of worden verschoven. Je ontvangt hierover per mail informatie.

cel_logo.png

Aanbod van AVS Academie

Opleidingen en leergangen
AVS Academie biedt een doorlopende opleidingslijn, van middenkader, (startende) directeuren, clusterdirecteuren tot professioneel bestuurders en interim-managers. Het AVS Centrum Educatief Leiderschap kan ook adviseren bij de opzet van uw opleidingsaanbod of intern professionaliseringstraject binnen uw onderwijsorganisatie.

Trainingen
Bij de AVS Academie kun je trainingen volgen over thema’s, die aansluiten bij jouw functie en vakgebied. Deze trainingen zijn er in de vorm van eendaagse, tweedaagsen of meerdaagsen (leergangen). We hanteren gevarieerde werkvormen die recht doen aan verschillende leerstijlen. De trainingen sluiten aan bij de Schoolleidersregister PO basiscompetenties.

Coaching en mediation
Bij de AVS vind je ook ervaren, gecertificeerde en/of gediplomeerde coaches, die je graag ondersteunen bij jouw persoonlijke situatie (in je organisatie). Zie de coach als de doelgerichte sparringpartner met wie je met waarden geladen en ingewikkelde kwesties kunt ontrafelen. Een coach inschakelen toont je kracht en wil om dingen te veranderen. Soms is daar een beetje hulp van buitenaf voor nodig.

Advies op maat
Graag gaan wij persoonlijk met je in gesprek om na te gaan welke vraagstukken er voor jou / binnen je organisatie centraal staan en welke specifieke expertise daarbij wenselijk is.

Dossier Tussenschoolse opvang - Agenda

Er zijn gebeurtenissen met betrekking tot dit thema

Meer onderwerpen