Home » Dossiers » Onderwijs en leerlingzorg » Toptalenten

Dossier Toptalenten - Artikelen

Er zijn 4 artikelen - filter op datum, sector of trefwoord voor meer of minder artikelen.
Toptalenten vervelen zich minder op school - 15 maart 2016
Het aantal toptalenten dat zich op school zit te vervelen is in twee jaar bijna gehalveerd. Steeds meer scholen bieden onderwijs op maat aan voor hun talentvolle leerlingen. Zo kunnen leerlingen bij...
Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs
Meer scholen aan de slag met versneld vwo - 8 februari 2016
Vanaf volgend schooljaar mogen 24 extra vo-scholen versneld vwo aanbieden aan toptalenten. Deze leerlingen doorlopen het vwo in vijf in plaats van zes jaar. Versneld vwo is een van de maatregelen uit...
Voortgezet onderwijs
‘Cum laude’ op diploma beste vo-scholieren - 15 juni 2015
Leerlingen in het voortgezet onderwijs krijgen vanaf volgend schooljaar de vermelding cum laude op hun diploma als ze gemiddeld een 8 of hoger halen. De ministerraad heeft ingestemd met een...
Voortgezet onderwijs
Dekker: meer aandacht voor toptalent in gewone lessen - 9 april 2015
Meer dan de helft van de basisscholen en meer dan driekwart van de middelbare scholen heeft aandacht voor toptalenten in het onderwijskundig beleid. Extra activiteiten voor toptalenten vinden wel...
Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs

Dossier Toptalenten - Documenten

Er zijn geen documenten over dit onderwerp

Dossier Toptalenten - Hulpmiddelen en instrumenten

Er zijn geen hulpmiddelen en instrumenten over dit onderwerp

Dossier Toptalenten - Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit thema.

De telefonische helpdesk van de AVS is er voor alle professionele vragen die u in uw dagelijks werk tegenkomt. U krijgt direct een deskundige medewerker aan de lijn die uw vraag beantwoordt of er voor zorgt dat u binnen één werkdag teruggebeld wordt.

Deze adviesdienst is voor leden gratis. Bel 030 - 2361010.

Dossier Toptalenten - Professionalisering

Er zijn (op dit moment) geen cursussen over dit thema

Hieronder treft u een overzicht aan van ons complete professionaliseringsaanbod.

Cel2017.jpg

AVS Academie

AVS Academie en Covid-19
De maatregelen van de overheid zijn verlengd tot en met 28 april 2020. Dat heeft ook gevolgen voor onze opleidingen, leergangen en trainingen. Waar mogelijk gaan we de opleidingsdag online aanbieden. Als dat niet mogelijk is, wordt een opleidingsdag verschoven. Je ontvangt hierover tijdig bericht per mail.
 

cel_logo.png

Aanbod van AVS Academie

Opleidingen en leergangen
AVS Academie biedt een doorlopende opleidingslijn, van middenkader, (startende) directeuren, clusterdirecteuren tot professioneel bestuurders en interim-managers. Het AVS Centrum Educatief Leiderschap kan ook adviseren bij de opzet van uw opleidingsaanbod of intern professionaliseringstraject binnen uw onderwijsorganisatie.

Trainingen
Bij de AVS Academie kun je trainingen volgen over thema’s, die aansluiten bij jouw functie en vakgebied. Deze trainingen zijn er in de vorm van eendaagse, tweedaagsen of meerdaagsen (leergangen). We hanteren gevarieerde werkvormen die recht doen aan verschillende leerstijlen. De trainingen sluiten aan bij de Schoolleidersregister PO basiscompetenties.

Coaching en mediation
Bij de AVS vind je ook ervaren, gecertificeerde en/of gediplomeerde coaches, die je graag ondersteunen bij jouw persoonlijke situatie (in je organisatie). Zie de coach als de doelgerichte sparringpartner met wie je met waarden geladen en ingewikkelde kwesties kunt ontrafelen. Een coach inschakelen toont je kracht en wil om dingen te veranderen. Soms is daar een beetje hulp van buitenaf voor nodig.

Advies op maat
Graag gaan wij persoonlijk met je in gesprek om na te gaan welke vraagstukken er voor jou / binnen je organisatie centraal staan en welke specifieke expertise daarbij wenselijk is.

Dossier Toptalenten - Agenda

Er zijn gebeurtenissen met betrekking tot dit thema

Meer onderwerpen