Home » Dossiers » AVS Congres » AVS-congres 2015

Dossier AVS-congres 2015 - Artikelen

Er zijn 3 artikelen - filter op datum, sector of trefwoord voor meer of minder artikelen.
'Waarom doen we wat we doen?' - 25 maart 2015
De zonsverduistering was gelukkig niet te zien, want daar ontbrak de tijd anders toch voor. Zo’n duizend schoolleiders bezochten op 20 maart het twintigste AVS-congres. Drie schoolleiders...
Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs
'Onderwijs in regionale veiligheidskamers’ - 20 maart 2015
Jihadisme moet worden aangepakt. In en met het onderwijs. Daarom moet ook onderwijs vertegenwoordigd zijn in de veiligheidskamers waarin ketenpartners samenwerken om de veiligheid te bewerkstelligen...
Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs
AVS-congres 2015: thema en beeldmerk bekend - 19 november 2014
Het thema van het 20ste AVS-congres luidt: Leiden vanuit kracht. Jos Collignon heeft hier weer een passend beeldmerk voor ontworpen. Leiden vanuit kracht. Kracht is de basis van een goede...
Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs

Dossier AVS-congres 2015 - Documenten

Er zijn 1 bestanden - filter op datum, sector of trefwoord voor meer of minder bestanden.

Dossier AVS-congres 2015 - Hulpmiddelen en instrumenten

Er zijn geen hulpmiddelen en instrumenten over dit onderwerp

Dossier AVS-congres 2015 - Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit thema.

De telefonische helpdesk van de AVS is er voor alle professionele vragen die u in uw dagelijks werk tegenkomt. U krijgt direct een deskundige medewerker aan de lijn die uw vraag beantwoordt of er voor zorgt dat u binnen één werkdag teruggebeld wordt.

Deze adviesdienst is voor leden gratis. Bel 030 - 2361010.

Dossier AVS-congres 2015 - Professionalisering

Er zijn (op dit moment) geen cursussen over dit thema

Hieronder treft u een overzicht aan van ons complete professionaliseringsaanbod.

Cel2017.jpg

AVS Academie

cel_logo.png

Aanbod van AVS Academie

Opleidingen en leergangen
AVS Academie biedt een doorlopende opleidingslijn, van middenkader, (startende) directeuren, clusterdirecteuren tot professioneel bestuurders en interim-managers. Het AVS Centrum Educatief Leiderschap kan ook adviseren bij de opzet van uw opleidingsaanbod of intern professionaliseringstraject binnen uw onderwijsorganisatie.

Trainingen
Bij de AVS Academie kun je trainingen volgen over thema’s, die aansluiten bij jouw functie en vakgebied. Deze trainingen zijn er in de vorm van eendaagse, tweedaagsen of meerdaagsen (leergangen). We hanteren gevarieerde werkvormen die recht doen aan verschillende leerstijlen. De trainingen sluiten aan bij de Schoolleidersregister PO basiscompetenties.

Coaching en mediation
Bij de AVS vind je ook ervaren, gecertificeerde en/of gediplomeerde coaches, die je graag ondersteunen bij jouw persoonlijke situatie (in je organisatie). Zie de coach als de doelgerichte sparringpartner met wie je met waarden geladen en ingewikkelde kwesties kunt ontrafelen. Een coach inschakelen toont je kracht en wil om dingen te veranderen. Soms is daar een beetje hulp van buitenaf voor nodig.

Advies op maat
Graag gaan wij persoonlijk met je in gesprek om na te gaan welke vraagstukken er voor jou / binnen je organisatie centraal staan en welke specifieke expertise daarbij wenselijk is.

Dossier AVS-congres 2015 - Agenda

Er zijn gebeurtenissen met betrekking tot dit thema