Home » Dossiers » AVS Congres » AVS-congres 2012

Dossier AVS-congres 2012 - Artikelen

Er zijn 3 artikelen - filter op datum, sector of trefwoord voor meer of minder artikelen.
‘Houd vast aan je visie’ - Inspiratie en bewustzijn op 17e AVS-congres - 19 maart 2012
Met drie buitenlandse onderwijsgoeroes kende het AVS-congres 2012 een stevige internationale poot. Voor ruim duizend belangstellenden werd op 16 maart het thema ‘Leren leiden, Leidend leren...
Primair onderwijs
Lessen voor de toekomst - Jaarrede Ton Duif 2012 - 17 maart 2012
Uit de grote opkomst bij onze jaarlijkse AVS-bijeenkomst blijkt ook nu weer dat de AVS een bloeiende en actieve organisatie is, waartoe niet alleen schoolleiders, maar ook veel bezoldigde  ...
Primair onderwijs
Volop extraatjes tijdens AVS-congres 2012 - 1 maart 2012
Naast handvatten, inspiratie en reflectie die u als schoolleider of leidinggevende in staat stellen het beste uit uzelf en uw team te halen, biedt het programma van het AVS-congres ‘Lerend...
Primair onderwijs

Dossier AVS-congres 2012 - Documenten

Er zijn geen documenten over dit onderwerp

Dossier AVS-congres 2012 - Hulpmiddelen en instrumenten

Er zijn geen hulpmiddelen en instrumenten over dit onderwerp

Dossier AVS-congres 2012 - Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit thema.

De telefonische helpdesk van de AVS is er voor alle professionele vragen die u in uw dagelijks werk tegenkomt. U krijgt direct een deskundige medewerker aan de lijn die uw vraag beantwoordt of er voor zorgt dat u binnen één werkdag teruggebeld wordt.

Deze adviesdienst is voor leden gratis. Bel 030 - 2361010.

Dossier AVS-congres 2012 - Professionalisering

Er zijn (op dit moment) geen cursussen over dit thema

Hieronder treft u een overzicht aan van ons complete professionaliseringsaanbod.

Cel2017.jpg

AVS Academie

AVS Academie en Covid-19
De maatregelen van de overheid zijn verlengd tot en met 28 april 2020. Dat heeft ook gevolgen voor onze opleidingen, leergangen en trainingen. Waar mogelijk gaan we de opleidingsdag online aanbieden. Als dat niet mogelijk is, wordt een opleidingsdag verschoven. Je ontvangt hierover tijdig bericht per mail.
 

cel_logo.png

Aanbod van AVS Academie

Opleidingen en leergangen
AVS Academie biedt een doorlopende opleidingslijn, van middenkader, (startende) directeuren, clusterdirecteuren tot professioneel bestuurders en interim-managers. Het AVS Centrum Educatief Leiderschap kan ook adviseren bij de opzet van uw opleidingsaanbod of intern professionaliseringstraject binnen uw onderwijsorganisatie.

Trainingen
Bij de AVS Academie kun je trainingen volgen over thema’s, die aansluiten bij jouw functie en vakgebied. Deze trainingen zijn er in de vorm van eendaagse, tweedaagsen of meerdaagsen (leergangen). We hanteren gevarieerde werkvormen die recht doen aan verschillende leerstijlen. De trainingen sluiten aan bij de Schoolleidersregister PO basiscompetenties.

Coaching en mediation
Bij de AVS vind je ook ervaren, gecertificeerde en/of gediplomeerde coaches, die je graag ondersteunen bij jouw persoonlijke situatie (in je organisatie). Zie de coach als de doelgerichte sparringpartner met wie je met waarden geladen en ingewikkelde kwesties kunt ontrafelen. Een coach inschakelen toont je kracht en wil om dingen te veranderen. Soms is daar een beetje hulp van buitenaf voor nodig.

Advies op maat
Graag gaan wij persoonlijk met je in gesprek om na te gaan welke vraagstukken er voor jou / binnen je organisatie centraal staan en welke specifieke expertise daarbij wenselijk is.

Dossier AVS-congres 2012 - Agenda

Er zijn gebeurtenissen met betrekking tot dit thema