Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
genieten-op-het-strand.jpg

Win een Samsung tablet! - Actie met een week verlengd!

Schrijf je vóór 22 juli 2019 in voor een van onze leergangen die dit najaar starten en maak kans op een van de drie Samsung tablets!

De zomervakantie komt eraan. Een mooie tijd om lekker te ontspannen. Na de vakantie heb je vast weer volop energie om aan de slag te gaan. Onze gecertificeerde leergangen kunnen je helpen bij jouw verdere professionalisering.

Als je je vóór 22 juli 2019 inschrijft, dan ben je verzekerd van een plek en maak je bovendien kans op een van de drie Samsung tablets. Schrijf je je samen met een collega in, dan maken jullie allebei twee keer zoveel kans! Al ingeschreven voor een leergang die dit najaar start? Dan maak je uiteraard ook kans op deze mooie prijs.

Ga naar het overzicht van de leergangen en schrijf je direct in.
 

Voorwaarden zomeractie AVS Centrum Educatief Leiderschap

Hieronder vind je de actievoorwaarden

 1. Deelname aan de winactie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je je hebt ingeschreven en de factuur hebt betaald voor een leergang bij het AVS Centrum Educatief Leiderschap (AVS CEL) die start tussen 1 september 2019 en 31 december 2019 (een inschrijving en betaling voor een training bij AVS CEL in deze periode geldt niet).
 2. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een winactie. Uitzondering hierop is het gelijktijdig inschrijven van een collega van dezelfde onderwijsorganisatie. Dan maken de deelnemer en zijn/haar collega twee keer zoveel kans.
 3. De looptijd van de winactie is van 27 mei 2019 tot 22 juli 2019.
 4. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar en moet de deelnemer woonachtig zijn in Nederland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
 5. De trekking van de winnaars geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 6. Winnaars worden uiterlijk 31 oktober 2019 persoonlijk geïnformeerd via het opgegeven telefoonnummer of het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen.
 7. AVS CEL kan naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de winactie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 8. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 9. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 10. Medewerkers van AVS en AVS CEL zijn uitgesloten van deelname.
 11. De persoonsgegevens die in het kader van de winacties worden verkregen, worden door AVS CEL alleen gebruikt voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.
 12. Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.
 13. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.