AVS-congres 2020 - Kracht!

AVS-congres 2020 voorinschrijving

AVS-congres 2020 - Kracht!

Kracht! Dat is het thema van het 25e AVS-congres dat plaatsvindt op vrijdag 20 maart 2020 in het vertrouwde NBC in Nieuwegein. Voor schoolleiders dé gelegenheid om te genieten van uitdagende workshops en in gesprek te gaan over de toekomstagenda. Leer van praktijkvoorbeelden, proef aan onderzoeksresultaten, maak kennis met theorieën en ontmoet collega’s. Want bindkracht is voor velen de allerbelangrijkste reden om het AVS-congres te bezoeken. Bovendien vieren we die dag het 25-jarige bestaan van de AVS door terug én vooral vooruit te kijken.

Het onderwijs is in ontwikkeling en beweging. Dat vraagt daad- en vindingskracht van schoolleiders. Innovatieve en toekomstgerichte leidinggevenden die een visie hebben op ontwikkeling, de strategische rol en positie van de schoolleider, en die van het team. De sector zoekt schoolleiders die het heft in handen nemen en met man-, slag- en innovatiekracht stappen durven te zetten. Voor de toekomst en voor de kinderen.

Je kunt je nu alvast inschrijven voor het AVS-congres. Informatie over het programma volgt 

Algemene informatie

Toegangsprijzen
Leden: € 235,-*
Niet-leden: € 480,--*

*Dit zijn de prijzen met vroegboekkorting. Je kunt tot 13 februari 2020 profiteren van vroegboekkorting. Hierna betalen leden € 270,-  en niet-leden € 570,-)

AVS-stand en informatiemarkt
De goed gevulde informatiemarkt (in de Grand Hall) is ieder jaar weer een trekpleister. Ook vindt je hier de AVS-stand, waar het bestuur, de ledenraad en AVS-adviseurs en medewerkers jouw vragen kunnen beantwoorden. We horen graag hoe je over bepaalde in- of externe ontwikkelingen denkt. De hele dag is het mogelijk via wifi tweets te versturen (#wijschoolleiders en #avscongres).

‘Drinks&Bites’ en muziek
Tijdens de Drinks&Bites aan het einde van de middag is er volop gelegenheid om te netwerken. 

Locatie
Het NBC is prima bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Adres: Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein. Telefoon: 030-6026900. Routebeschrijving: www.nbccongrescentrum.nl/bezoekers-informatie.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de AVS, telefoon 030-2361010 of mail congres@avs.nl

Annuleringsvoorwaarden
Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding. Annulering dient schriftelijk te gebeuren. Bij annulering meer dan tien werkdagen voor het congres brengt de AVS 45 euro administratiekosten in rekening. Bij annulering minder dan tien werkdagen voor het congres, is geen restitutie mogelijk. Je kunt je wel door een collega laten vervangen. Als annuleringsdatum geldt de datum waarop de annulering bij de AVS binnenkomt. De AVS behoudt zich het recht voor het congres te annuleren of te verplaatsen naar een andere datum en/of locatie. Workshops gaan alleen door bij voldoende belangstelling.

Volg het congres #avscongres

linkedin icon facebook icon twitter icon