Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com

Driessen HRM ()

Mensen maken het verschil
In geen andere sector maken medewerkers zo’n groot deel uit van het succes van een organisatie als in het onderwijs. Aan bestuur en directie de taak om te beschikken over de beste mix van leraren. Met ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, krimpende leerlingenaantallen, het dreigend tekort aan leraren en steeds veranderende processen en methodieken, is deze opgave niet eenvoudig. Bij Driessen willen wij mensen en onderwijsinstanties in staat stellen om het beste uit zichzelf te halen.
 
Vervangingsproces nu en in de toekomst goed geregeld
Driessen kan alle processen rondom het vervangingenproces van uw school uit handen nemen. Afhankelijk van uw behoefte, levert Driessen de bouwstenen waarmee het vervangingsproces conform de Wet werk en zekerheid (Wwz) geregeld is.
 
Wilt u weten of de vervangingen op uw school in lijn met de laatste wet- en regelgeving worden uitgevoerd? Vraag dan een gratis WWZ-quickscan aan (alleen voor AVS-leden).
 
Voordeel voor AVS-leden bij Driessen
AVS-leden profiteren van de volgende voordelen bij Driessen HRM:

  • Gratis WWZ-quickscan
  • Flex- en vervangingspools met AVS voordeel
  • Vervangingsmanager met AVS voordeel
  • Payroll met AVS voordeel

Meer informatie
Wilt u meer informatie of wilt u een gratis WWZ-quickscan aanvragen, ga dan naar www.driessen.nl/avs of neem contact op via avs@driessen.nl.