Home » Artikelen » Zeeland krijgt startverklaring voor regionaal transfercentrum
Sectorplan po

Zeeland krijgt startverklaring voor regionaal transfercentrum

De regio Zeeland gaat met twintig schoolbesturen onderzoeken hoe zij een regionaal transfercentrum voor de provincie gaan opzetten. Door hierin samen te werken, kunnen schoolbesturen kwaliteit en expertise behouden voor het onderwijs in hun regio.

Met het groene licht voor Zeeland werd de eerste startverklaring voor een regionaal transfercentrum een feit. Na Zeeland zijn inmiddels ook startverklaringen ontvangen uit de regio’s Friesland, Groningen, Drenthe en Zuid-Limburg. De initiatieven krijgen subsidie via het Sectorplan PO van het Participatiefonds/Vervangingsfonds en het Arbeidsmarktplatform PO. Het Sectorplan PO is bedoeld om schoolbesturen te ondersteunen die samen de knelpunten in hun regio arbeidsmarkt willen aanpakken. Het sectorplan biedt werkgevers in het primair onderwijs praktische en financiële ondersteuning via drie maatregelen, waaronder de subsidieregeling voor regionale transfercentra.

Meer informatie: www.sectorplanpo.nl/transfercentra/standvanzakentransfercentra

Gepubliceerd op: 29 november 2014
Let op!
Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.

Verschenen in

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Op naar een integrale aanpak (Ontschotting in het sociale domein)