Home » Artikelen » Wijziging Vaststelling afnameperiode centrale eindtoets po

Wijziging Vaststelling afnameperiode centrale eindtoets po

Op 26 oktober 2018 heeft het College van Toetsen en Examens de Wijziging Vaststelling afnameperiode centrale eindtoets po, schooljaar 2018–2019 en Vaststelling afnameperiode centrale eindtoets po, schooljaar 2019–2020 gepubliceerd. Dit vanwege het besluit dat de centrale eindtoets po met aanzienlijk minder opgaven maar met behoud van de betrouwbaarheid wordt afgenomen.
 
De wijziging betreft het aantal afnamedagen. Deze wijziging is nodig vanwege het besluit dat de centrale eindtoets po met aanzienlijk minder opgaven maar met behoud van de betrouwbaarheid wordt afgenomen.

De wijziging is hieronder te downloaden.

Downloads en links
Gepubliceerd op: 30 oktober 2018
Neem contact op met de AVS Helpdesk

Vermeld altijd uw lidmaatschapsnummer als u contact opneemt met de Helpdesk.

Leden van de AVS kunnen de Helpdesk bellen met uiteenlopende vragen over vakgerelateerde zaken. Iedere maand wordt één vraag beantwoord in Kader Primair.

Bereikbaarheid

Heb je een vraag? De AVS Helpdesk staat voor je klaar!
Je kunt het beste een mail sturen naar helpdesk@avs.nl. Voor acute zaken blijven de adviseurs van de helpdesk de komende tijd op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.30 tot 16.30. Je kunt gewoon naar de AVS bellen en wordt dan doorverbonden met een adviseur die thuis werkt. Tel: 030-2361010

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Goed onderwijs, goede MR (8e herziene uitgave september 2019)