Home » Artikelen » Wijziging Regeling regio-indeling samenwerkingsverbanden Passend onderwijs PO en VO

Wijziging Regeling regio-indeling samenwerkingsverbanden Passend onderwijs PO en VO

Op verzoek van de samenwerkingsverbanden VO2504 en VO2506 worden deze samengevoegd tot één samenwerkingsverband, namelijk VO2506. De samenvoeging gaat op 9 maart 2020 in, dit in afwijking van de vaste verandermomenten 1 januari en 1 augustus, met het oog op de bekostiging. Het betreft de regio Zevenaar – Rijnwaarden – Duiven – Westervoort – Montferland.

Met de invoering van Passend onderwijs werken schoolbesturen samen in geografisch afgebakende samenwerkingsverbanden Passend onderwijs. De samenwerkingsverbanden voor het primair onderwijs bestaan uit alle vestigingen van scholen voor primair onderwijs, speciaal basisonderwijs en speciaal onderwijs cluster 3 en 4 in een bepaalde regio.

De samenwerkingsverbanden voor het voortgezet onderwijs bestaan uit alle vestigingen van scholen voor voortgezet onderwijs, praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs cluster 3 en 4 in een bepaalde regio. In respectievelijk artikel 18a van de WPO en 17a van de WVO is bepaald dat de aaneengesloten gebieden voor de samenwerkingsverbanden bij ministeriële regeling zijn vastgesteld.

Downloads en links
Gepubliceerd op: 12 maart 2020
Neem contact op met de AVS Helpdesk

Vermeld altijd uw lidmaatschapsnummer als u contact opneemt met de Helpdesk.

Leden van de AVS kunnen de Helpdesk bellen met uiteenlopende vragen over vakgerelateerde zaken. Iedere maand wordt één vraag beantwoord in Kader Primair.

Bereikbaarheid

Heb je een vraag? De AVS Helpdesk staat voor je klaar!
Je kunt het beste een mail sturen naar helpdesk@avs.nl. Voor acute zaken blijven de adviseurs van de helpdesk de komende tijd op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.30 tot 16.30. Je kunt gewoon naar de AVS bellen en wordt dan doorverbonden met een adviseur die thuis werkt. Tel: 030-2361010

Doelgroep(en)

Primair onderwijs, Speciaal onderwijs, Voortgezet onderwijs

 

Deel dit artikel

CAO PO 2019-2020