Home » Artikelen » #wijschoolleiders: je kunt niet om ons heen!
Poster maakt claim zichtbaar op scholen

#wijschoolleiders: je kunt niet om ons heen!

Het werkdrukakkoord is nog maar de helft van de gestelde eis van het PO-Front, we zijn er nog niet. De AVS steunt de stakingen van de leerkrachten in het primair onderwijs en heeft een aanvullende claim naar minister Slob gestuurd ten aanzien van (salaris)verbetering voor de hele sector, inclusief de schoolleider.
 
De AVS steunt de stakingen van de leerkrachten voor meer salaris, dit nadrukkelijk als onderdeel van salarisverbetering voor alle collega’s in de sector en dus zeker ook voor schoolleiders! Onlangs heeft de AVS een aanvullende claim naar minister Slob gestuurd, waarin dit expliciet wordt gemaakt. Salarisverbetering voor de hele po-sector, evenwichtig salarisbouwwerk, voldoende ondersteunende functies, betere bekostiging voor gebouwen en leermiddelen en innovatieruimte.
AVS-leden gaven in een AVS-peiling massaal aan dat salarisverbetering ook voor schoolleiders en overig personeel moet gelden. Zij steunen de inzet van de AVS en dat telt. Immers: Je kunt niet om ons heen!
 
Schoolleiders kunnen deze claim zichtbaar maken op hun eigen school door de bijbehorende poster (zie download) op te hangen.

Downloads en links
Gepubliceerd op: 5 april 2018

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Salaristabellen CAO-PO 2019-2020