Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Week van de werkstress van 13 tot en met 16 november

Week van de werkstress van 13 tot en met 16 november

Van 13 t/m 16 november 2017 is het voor de vierde keer de landelijke Week van de Werkstress. In het hele land organiseren bedrijven activiteiten om werkstress aan te pakken en het werkplezier te vergroten. Ook scholen kunnen meedoen aan de Week van de Werkstress.

Een vader met een kort lontje of een moeder die thuis vaak achter de werkcomputer zit. Of die ene leerkracht die geen energie voelt voor de nieuwe schooldag. Werkstress raakt iedereen, ook kinderen. Vorig jaar had groep 7a van Basisschool Paschalis in Den Haag nagedacht over goede tips om werkstress te voorkomen, die de leerlingen presenteerden aan toenmalig Minister Asscher.

Het doel van de week van de werkstress is leidinggevenden en werknemers te informeren over werkstress en hen te activeren om daar iets aan te doen.

Ook scholen kunnen zich aanmelden voor de Week van de Werkstress. Zij blijven dan op de hoogte van nieuws en activiteiten.
 
Congres Duurzame Inzetbaarheid en Werkplezier - Wat werkt?
Er is een congres gekoppeld aan de Week van de Werkstress. Wat werkt wel en wat werkt niet? Deze vraag staat centraal in de verschillende sessies over diverse onderwerpen op het congres op maandag 13 november. De focus ligt op de combinatie tussen wetenschappelijke kennis en praktijkvoorbeelden. Met onder andere ondernemer en ambassadeur van het eerste uur Arko van Brakel (www.arkovanbrakel.nl), Michelle van Laethem (UvA) over de relatie tussen slaap, piekeren en werkstress en Koen Hogenelst (TNO) over de invloed van technologie op werkstress. Het congres is bedoeld voor werkgevers, HR- en OR-leden van scholen en andere organisaties.

Downloads en links
Gepubliceerd op: 17 oktober 2017

Verschenen in

Doelgroep(en)

Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs

 

Deel dit artikel

Jaargids PO (2019-2020) (Met agenda en professionaliseringsaanbod)