Home » Artikelen » Voorbeeldfuncties beschikbaar

Voorbeeldfuncties beschikbaar

Inmiddels zijn de voorbeeldfuncties beschikbaar in het kader van de uitwerking van de functiemix (uit het Convenant Leerkracht van Nederland). De voorbeeldfuncties staan hieronder.  Het gaat om de voorbeeldfuncties leraar basisonderwijs LA, leraar basisonderwijs LB, leraar speciaal (basisonderwijs) LB en leraar speciaal (basisonderwijs) LC. Deze voorbeeldbeschrijvingen kunt u gebruiken als basis voor het zelf ontwikkelen van functiebeschrijvingen specifiek voor uw organisatie. De SPO gecertificeerde adviseurs van de AVS kunnen u ondersteunen in het vormgeven van deze functies in relatie tot de bestaande functies binnen uw organisatie alsmede in de waardering van de beschreven functies. Tevens kunnen zij u ondersteunen in de uitwerking van de functiemix. De voorbeeldfunctiebeschrijvingen kunt u hier onder downloaden.

Downloads en links
Gepubliceerd op: 9 februari 2009
Let op!
Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.
Neem contact op met de AVS Helpdesk

Vermeld altijd uw lidmaatschapsnummer als u contact opneemt met de Helpdesk.

Leden van de AVS kunnen de Helpdesk bellen met uiteenlopende vragen over vakgerelateerde zaken. Iedere maand wordt één vraag beantwoord in Kader Primair.

Bereikbaarheid

Heb je een vraag? De AVS Helpdesk staat voor je klaar!
Je kunt het beste een mail sturen naar helpdesk@avs.nl. Voor acute zaken blijven de adviseurs van de helpdesk de komende tijd op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.30 tot 16.30. Je kunt gewoon naar de AVS bellen en wordt dan doorverbonden met een adviseur die thuis werkt. Tel: 030-2361010

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

CAO PO 2019-2020