Home » Artikelen » Verscherpt toezicht nieuw bekostigde scholen vanaf 1 augustus 2013

Verscherpt toezicht nieuw bekostigde scholen vanaf 1 augustus 2013

De wijziging van de Wet op het onderwijstoezicht (WOT), die verband houdt met de aanscherping van het toezicht bij nieuw bekostigde scholen treedt op 1 augustus 2013 in werking.

De aanscherping van het toezicht direct na aanvang van de bekostiging van een nieuwe school (artikel 11b van de WOT) wordt daarmee van toepassing op scholen die met ingang van schooljaar 2013–2014 voor het eerst bekostiging ontvangen. De aanscherping van het toezicht op nieuwe scholen vóór aanvang van de bekostiging (artikel 11a van de WOT) wordt effectief voor het eerst van toepassing op scholen die een jaar later, met ingang van schooljaar 2014–2015, voor het eerst bekostiging ontvangen.

De wijziging is te downloaden via de AVS-website.

Downloads en links
Gepubliceerd op: 28 februari 2013
Let op!
Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.
Neem contact op met de AVS Helpdesk

Vermeld altijd uw lidmaatschapsnummer als u contact opneemt met de Helpdesk.

Leden van de AVS kunnen de Helpdesk bellen met uiteenlopende vragen over vakgerelateerde zaken. Iedere maand wordt één vraag beantwoord in Kader Primair.

Bereikbaarheid

Heb je een vraag? De AVS Helpdesk staat voor je klaar!
Je kunt het beste een mail sturen naar helpdesk@avs.nl. Voor acute zaken blijven de adviseurs van de helpdesk de komende tijd op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.30 tot 16.30. Je kunt gewoon naar de AVS bellen en wordt dan doorverbonden met een adviseur die thuis werkt. Tel: 030-2361010

Verschenen in

Thema's

Doelgroep(en)

Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs

 

Deel dit artikel

Naar andere schooltijden, en dan? (Herziene versie september 2019)