Home » Artikelen » Van Bijsterveld maakt subsidieregeling schoolgebouwen VO bekend

Van Bijsterveld maakt subsidieregeling schoolgebouwen VO bekend

In het kader van de ‘economische impuls maatregelingen’ heeft OCW 50 miljoen euro beschikbaar gesteld ten behoeve van investeringen in schoolgebouwen in het voortgezet onderwijs. Scholen kunnen samen met de gemeente een aanvraag indienen voor aanvullende bekostiging van maatregelen ter verbetering van het binnenmilieu en/of energiebesparende maatregelen. De regeling richt zich op verbetering van bestaande schoolgebouwen in het VO die zijn opgeleverd voor 1 januari 2004. Er zijn twee rondes waarin een aanvraag kan worden gedaan. Aanvragen voor de eerste ronde dienen uiterlijk op 1 november door CFI ontvangen te zijn. De tweede ronde loopt vanaf 2 november t/m 31 december.

Downloads en links
Gepubliceerd op: 1 september 2009
Let op!
Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.
Neem contact op met de AVS Helpdesk

Vermeld altijd uw lidmaatschapsnummer als u contact opneemt met de Helpdesk.

Leden van de AVS kunnen de Helpdesk bellen met uiteenlopende vragen over vakgerelateerde zaken. Iedere maand wordt één vraag beantwoord in Kader Primair.

Bereikbaarheid

Heb je een vraag? De AVS Helpdesk staat voor je klaar!
Je kunt het beste een mail sturen naar helpdesk@avs.nl. Voor acute zaken blijven de adviseurs van de helpdesk de komende tijd op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.30 tot 16.30. Je kunt gewoon naar de AVS bellen en wordt dan doorverbonden met een adviseur die thuis werkt. Tel: 030-2361010

Doelgroep(en)

Voortgezet onderwijs

 

Deel dit artikel

Goed onderwijs, goede MR (8e herziene uitgave september 2019)