Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Uitstekend resultaat audit Schoolleidersregister PO bij AVS Centrum Educatief Leiderschap

Uitstekend resultaat audit Schoolleidersregister PO bij AVS Centrum Educatief Leiderschap

De audit die het Schoolleidersregister PO in december 2017 heeft uitgevoerd bij een aantal gecertificeerde leergangen van het AVS Centrum Educatief Leiderschap had een uitstekend resultaat: op alle onderdelen van de audit is een ‘goed’ behaald, de hoogst mogelijke score. De Commissie Certificering van het Schoolleidersregister PO heeft dan ook vastgesteld dat certificering van het aanbod wordt gecontinueerd.
 
Het Schoolleidersregister PO voert elk jaar steekproefsgewijs verificatie-audits uit bij een vijftal aanbieders van het gecertificeerd professionaliseringsaanbod. Op 14 december 2017 is de audit bij het AVS Centrum Educatief Leiderschap uitgevoerd. Deze verificatie-audit richt zich op vijf onderdelen: voorlichting, inhoud en niveau, kwaliteit personeel, kwaliteit organisatie en certificaten. Op alle onderdelen van de audit is een goed behaald (op een schaal van onvoldoende, voldoende en goed).
 
Er zijn zeven leergangen, die alle gecertificeerd zijn in het kader van de herregistratie (formeel leren), onderzocht. Het rapport van de verificatie-audits is na te lezen op de website van het Schoolleidersregister of hieronder.

Downloads en links
Gepubliceerd op: 31 mei 2018

AVS Centrum Educatief Leiderschap

Het AVS Centrum Educatief Leiderschap biedt een samenhangend, modern en actueel professionaliseringsaanbod voor elk niveau van leiderschap en ten aanzien van diverse thematiek (governance, organisatie- en leiderschapsontwikkeling, bedrijfsvoering, financiën, personeelsbeleid, communicatie, schoolomgeving en Passend onderwijs).

Meer informatie over ons aanbod

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Integrale Kindcentra, handboek voor directeuren en bestuurders