Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Tweede Nationale Schoolleiders Top op 25 november

Tweede Nationale Schoolleiders Top op 25 november

Op zaterdag 25 november vindt de tweede Nationale Schoolleiders Top plaats in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Het thema luidt: Leiderschap ontwikkel je samen. Naast schoolleiders is er ook een groot aantal toonaangevende leiders en bestuurders vanuit het bedrijfsleven, sporters en kunstenaars aanwezig. De spreker van het plenaire programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

logo-po-600_1.png

Deze tweede Nationale Schoolleiders Top voor het primair onderwijs stelt het leiderschap centraal. Het draait om vragen als: wat voor leider wil ik zijn? Welk type leiderschap past mij, het team en ons bestuur het best? Een dag waarop schoolleiders hun rol in het team en in relatie tot het schoolbestuur scherpstellen.

Tijdens de tafelsessies delen de schoolleiders ervaringen rond visieontwikkeling, leidinggeven aan verandering en omgaan met menselijk kapitaal. Iedere tafelsessie in het programma wordt ingeleid door specialisten: Ronilla Snellen, co-founder en directeur FutureNL, en Wiebe Draijer, voorzitter raad van bestuur Rabobank en aanjager van NL2025.

Daarnaast is er een duo-presentatie van Armanda Waters, schoolleider van de Trompetter in Angerlo,  en Richard Engelfriet, dagvoorzitter, spreker, columnist, auteur en onderzoeker. En ook schoolleider Ina Rook van Prisma, een school voor gespecialiseerd onderwijs in de regio Kampen, levert een bijdrage.

De Nationale Schoolleiders Top is bestemd voor leidinggevenden in het primair onderwijs, dus naast schoolleiders zijn ook bestuurders, bovenschools directeuren, locatiedirecteuren, adjunct-directeuren en bouwcoördinatoren welkom om deel te nemen.

De Nationale Schoolleiders Top voor het primair onderwijs is door het Schoolleidersregister PO aangemerkt als bron voor informeel leren.

Downloads en links
Gepubliceerd op: 10 oktober 2017

Verschenen in

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Zicht op pensioen (Herziene versie maart 2018)