Home » Artikelen » Tv-programma De publieke tribune zoekt onderwijspubliek
Krijgen kinderen in het onderwijs gelijke kansen?

Tv-programma De publieke tribune zoekt onderwijspubliek

Ons Onderwijs staat onder grote druk. Leraren te kort, loon te weinig en stress te veel. Dit ondanks de onnoemelijke en dagelijkse inspanningen van velen. Krijgen onze kinderen nog gelijke kansen? Wil je hierover meepraten? Meld je vooraf aan voor de opnames van het HUMAN-programma De Publieke Tribune in Rotterdam op vrijdag 12 april tussen 15.30 en 18.00 uur.
 
In De Publieke Tribune gaan burgers en betrokkenen onder leiding van presentator Coen Verbraak (o.a. Kijken in de Ziel) in gesprek met verantwoordelijken en kenners. Geen zwartwit-debat, maar een gezamenlijke zoektocht naar oplossingen. In het panel zitten alvast: Arnold Jonk (onderwijsbestuurder en oud-hoofdinspecteur/ministerie-directeur), Jan van de Ven (leraar en vakbondsman). En zo goed als zeker: Rinda den Besten (voorzitter PO-raad) en Ineke van Uden (directeur basisschool).
 
De opnames van deze aflevering zijn op vrijdag 12 april 2019 tussen 15:30 en 18:00 uur in de RK Maria Basisschool op de Robert Fruinstraat 33 in Rotterdam. Het programma nodigt directies, leraren, leraren-in-opleiding, ouders, leerlingen en buurtbewoners uit.  
 
De uitzending van De Publieke Tribune rond Onderwijs volgt Zondag 14 april om 17:10 uur op NPO2.

Downloads en links
Gepubliceerd op: 8 april 2019

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Schoolleidersagenda 2020/2021