Home » Artikelen » Tijdelijke vervanging

Tijdelijke vervanging

Soms heeft u tijdelijk een vacature in het management. Iemand is vertrokken of valt uit wegens ziekte. Mogelijk gebruikt u een nieuwe situatie om wat aan de managementstructuur te veranderen en u heeft daarvoor tijd nodig. Of u bent met een invoerings- of verandertraject bezig en u wilt graag tijdelijk een manager van buitenaf, met specialistische kennis of ervaring. Misschien wilt u even een frisse wind in uw organisatie. Of u heeft gewoon tijdelijk te veel werk. Allemaal redenen om een interim-manager in te schakelen. Interimmers hebben de naam ‘duur’ te zijn. Toch valt dat wel mee, als u bedenkt dat alleen gewerkte dagen in rekening worden gebracht, ziekte- en vakantieperioden kosten dus niets. U heeft geen last van een ontslagtermijn of ontslagvergoeding en u heeft iemand van buitenaf die met een frisse blik naar uw organisatie kijkt. De AVS heeft ook interim-managers op de portefeuilles financiën en personeel.

Doelgroep
Bestuurders, directies en staf.

Uitvoering
John G. de Leeuw

Kosten
Op basis van een persoonlijk gesprek en een vrijblijvende offerte. Sterk afhankelijk van de gevraagde expertise en ervaring.

Contact
Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de AVS, adviesopmaat@avs.nl.

Gepubliceerd op: 25 januari 2013
Let op!
Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

CAO PO 2019-2020