Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Staking op 12 december

Staking op 12 december

Leerkrachten in het primair onderwijs worden opgeroepen om op dinsdag 12 december te gaan staken, aangezien minister Slob van Onderwijs niet verder tegemoetkomt aan de claim van het PO-Front van 1,4 miljard euro.
 

De AVS roept schoolleiders op de leerkrachten die willen staken te steunen, maar roept niet op tot staken. AVS-voorzitter Petra van Haren: “Wij willen namelijk nadrukkelijk ook voor schoolleiders en adjuncten een hoger salaris en werkdrukverlagende maatregelen. Verder gaat de AVS voor ontwikkel- en innovatieruimte en voldoende ondersteuners. Aan de cao-tafel maken we ons daar hard voor.” Met de campagne #wijschoolleiders vestigt de AVS hier de komende weken de aandacht op: ‘Je kunt er niet omheen! De schoolleider staat onder druk en daarmee de kwaliteit van het onderwijs’. Van Haren: “Onze leden horen deze week nog vaker van ons.”
 
Meer informatie voor schoolleiders over staken (draaiboek, brief ouders, et cetera)

 

 

 


 
Downloads en links
Gepubliceerd op: 5 december 2017
Neem contact op met de AVS Helpdesk

Vermeld altijd uw lidmaatschapsnummer als u contact opneemt met de Helpdesk.

Leden van de AVS kunnen de Helpdesk bellen met uiteenlopende vragen over vakgerelateerde zaken. Iedere maand wordt één vraag beantwoord in Kader Primair.

De AVS Helpdesk is bereikbaar op maandag van 11.00–12.30 uur en 13.00–17.00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 9.00–12.30 uur en 13.00–17.00 uur. Via tel. 030-2361010 of helpdesk@avs.nl

Thema's

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

CAO PO 2016-2017 (pocketversie - klein formaat letter) (versie juni 2017)