Home » Artikelen » SIVON koopt laptops in voor scholen
Korte reactietijd: aanmelden voor 15.00 op donderdag 26 maart

SIVON koopt laptops in voor scholen

Om les op afstand te geven, hebben leerlingen laptops of tablets nodig. Omdat niet alle leerlingen thuis een laptop hebben, schaft SIVON laptops aan voor scholen in het po, vo en mbo. Om in aanmerking te komen voor laptops via SIVON moeten schoolbesturen aan een aantal voorwaarden voldoen.

Vul het aanmeldformulier uiterlijk vandaag (donderdag 26 maart) voor 15.00 uur in. De AVS vindt dit een verschrikkelijk korte termijn en vraagt directeuren om hierover te reageren richting SIVON.

Besturen die alle bestaande regelingen en mogelijkheden hebben onderzocht en het desondanks niet gelukt is om extra laptops voor leerlingen te krijgen, kunnen in aanmerking komen voor de laptops (lees de voorwaarden op de website van SIVON). SIVON wil weten hoeveel leerlingen een laptop nodig hebben omdat zij daar thuis niet over beschikken.

SIVON is door het Ministerie van OCW gevraagd om laptops aan te schaffen voor scholen in het primair, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs (po, vo en mbo). Zo kan het onderwijs voor alle leerlingen doorgaan. 

Downloads en links
Gepubliceerd op: 26 maart 2020

Doelgroep(en)

Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs, Middelbaar beroeps onderwijs

 

Deel dit artikel

Op naar een integrale aanpak (Ontschotting in het sociale domein)