Home » Artikelen » Servicecentrum Scholenbouw zoekt projecten

Servicecentrum Scholenbouw zoekt projecten

Wanneer een scholenbouwproject een pilotproject wordt van het SCS, kan men rekenen op onafhankelijk advies en een eventuele financiële bijdrage. Deze bijdrage is bestemd voor het maken van een transparante afweging van contract- en aanbestedingsvormen. Als een project is erkend als pilot, kunnen de betrokkenen participeren in een zogenaamde Community of Practice (CoP´s). In de CoP´s worden projecten met een vergelijkbare uitdaging of problematiek bijeengebracht, om informatie uit te wisselen en te profiteren van ondersteuning vanuit het SCS. Thema´s zijn bijvoorbeeld: brede school, maatschappelijk vastgoed en binnenmilieu.

Het SCS is een onafhankelijke stichting, bedoeld om betere onderwijshuisvesting te stimuleren. Het SCS helpt scholen bij het afwegen van verschillende contractvormen, zodat zij de contractvorm kunnen kiezen die leidt tot een beter en gezonder schoolgebouw, binnen een bepaald budget. AVS-adviseurs Jan Schraven (j.schraven@avs.nl) en Justin Peter (j.peter@avs.nl) zijn betrokken bij het SCS.

Aanmelden van een project kan via de website van het SCS: www.scsb.nl/projecten.html. Meer informatie: tel. 070-3153355 of mail naar info@scsb.nl 

Gepubliceerd op: 15 oktober 2009
Let op!
Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.

Verschenen in

Thema's

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Zicht op pensioen (Herziene versie maart 2018)