Home » Artikelen » Seminar met John en Miriam Carver

Seminar met John en Miriam Carver

Op 14 november aanstaande verzorgen John en Miriam Carver samen met de AVS en Maas Bestuursvraagstukken een seminar over toezicht en bestuur op Nyenrode Business University.

Dr. John Carver is de grondlegger van het Policy governance-model, wereldwijd erkend als een doorbraak in visie op bestuur en toezicht. Hij werkte ruim dertig jaar met besturen en toezichthouders in veel sectoren en schreef artikelen en boeken. Echtgenote Miriam Carver heeft een internationale adviespraktijk voor besturen. Ze is medegrondlegger en eerste bestuurslid van de International Policy Governance Association.

Het seminar is bedoeld voor toezichthouders, bestuurders, bestuursleden, commissarissen, directeur/bestuurders, algemeen directeuren, directeuren, maar ook gemeente- en provinciebestuurders, secretarissen, hoge ambtenaren, adviseurs, beleidsmedewerkers en andere geïnteresseerden in goed bestuur en toezicht.

Gepubliceerd op: 20 september 2012
Let op!
Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.

Verschenen in

Doelgroep(en)

Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs

 

Deel dit artikel

Integrale Kindcentra, handboek voor directeuren en bestuurders