Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Schoolleiders en bestuurders in gesprek met Alma Harris

Schoolleiders en bestuurders in gesprek met Alma Harris

Schoolleiders en -bestuurders hebben op 8 november de gelegenheid hun ervaringen en visie te toetsen aan die van prof. dr. Alma Harris. Zij heeft een grote reputatie vanwege haar internationaal vergelijkend onderzoek naar leiderschap in het onderwijs.

De AVS en de PO-Raad organiseren de bijeenkomst voor hun leden in samenwerking met Onderwijs Maak Je Samen en Stichting de Brink op woensdag 8 november van 14 tot 17 uur in Helmond (Hogeschool De Kempel). Alma Harris is begin november in Nederland ter gelegenheid van de presentatie van de Nederlandse vertaling van The Dutch Way, de bundel essays over de kracht en de dilemma’s van het Nederlandse onderwijs.
In de gesprekken ligt de focus op hoe sterk is leiderschap cultuurgebonden, is gespreid leiderschap goed onderwijsleiderschap en schakelen tussen landelijk en schoolbeleid is als schakelen tussen twee culturen; hoe vervul je als leider die rol. Bij al deze onderwerpen komt de rol van bestuurder en schoolleider ter sprake.

Leden van de AVS en leden van de PO-Raad kunnen zich aanmelden, mits zij zich aanmelden als duo: de schoolleider neemt zijn bestuurder mee, de bestuurder neemt een schoolleider mee.
Deelnemers krijgen de Nederlandse versie van de Dutch way.

Het complete programma en meer informatie over  Alma Harris staat in bijgevoegd document.
Aanmelden vóór 6 november via het webformulier
 
 


Downloads en links
Gepubliceerd op: 4 oktober 2017

Verschenen in

Doelgroep(en)

Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs

 

Deel dit artikel

Jaargids PO (2019-2020) (Met agenda en professionaliseringsaanbod)