Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Rekenprogramma Jaartaakberekening officieel overgenomen door WebIT

Rekenprogramma Jaartaakberekening officieel overgenomen door WebIT

Voor elk schooljaar maakte de AVS een Excel-rekenprogramma voor de formatieberekening op basis van de cao-afspraken; eerst onder de benaming ‘Rekenprogramma normjaartaak’ en sinds de invoering van de CAO PO 2014 – 2015 ‘Rekenprogramma Jaartaak’. Dit programma is overgenomen door WebIT B.V.
 
Het programma leverde steeds meer problemen op bij de diverse providers en voldeed niet helemaal meer aan de verwachtingen. Ook was er een roep om het programma webbased te maken.
In WebIT B.V. heeft de AVS een partner gevonden om het rekenprogramma verder te ontwikkelen en het webbased te maken. Dat is gelukt. Het afgelopen jaar heeft de AVS tijdens de ontwikkeling van de software een ondersteunende rol gespeeld voor wat betreft de juistheid van de gegevens. Na een jaar ‘proefdraaien’ met het softwareprogramma is het nu tijd om het in de markt te zetten. Er zijn kosten verbonden aan het programma. AVS-leden krijgen wel korting.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.jaartaakplanner.nl of stuur een mail aan info@jaartaakplanner.nl
De aanmelding is onder andere van belang voor het verkrijgen van een inlognummer.

Gepubliceerd op: 20 april 2018
Neem contact op met de AVS Helpdesk

Vermeld altijd uw lidmaatschapsnummer als u contact opneemt met de Helpdesk.

Leden van de AVS kunnen de Helpdesk bellen met uiteenlopende vragen over vakgerelateerde zaken. Iedere maand wordt één vraag beantwoord in Kader Primair.

De AVS Helpdesk is bereikbaar op maandag van 11.00–12.30 uur en 13.00–17.00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 9.00–12.30 uur en 13.00–17.00 uur. Via tel. 030-2361010 of helpdesk@avs.nl

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Op naar een integrale aanpak (Ontschotting in het sociale domein)