Home » Artikelen » Regeling examenprogramma’s VO gewijzigd

Regeling examenprogramma’s VO gewijzigd

De minister van OCW heeft de wijziging van de Regeling examenprogramma’s voortgezet onderwijs in verband met het in acht nemen van de referentieniveaus Nederlandse taal bij de uitvoering van de examenprogramma’s Nederlands vmbo, havo, vwo bekendgemaakt.

Genoemde regeling wijzigt de Regeling examenprogramma’s voortgezet onderwijs van 4 juni 2007. De wijziging heeft met name betrekking op de bijlagen.

De wijziging treedt voor de leerlingen in het vwo op 1 augustus 2011 en voor de leerlingen in het vmbo en havo op 1 augustus 2012 in werking.

Downloads en links
Gepubliceerd op: 26 juli 2011
Let op!
Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.
Neem contact op met de AVS Helpdesk

Vermeld altijd uw lidmaatschapsnummer als u contact opneemt met de Helpdesk.

Leden van de AVS kunnen de Helpdesk bellen met uiteenlopende vragen over vakgerelateerde zaken. Iedere maand wordt één vraag beantwoord in Kader Primair.

Bereikbaarheid

Heb je een vraag? De AVS Helpdesk staat voor je klaar!
Je kunt het beste een mail sturen naar helpdesk@avs.nl. Voor acute zaken blijven de adviseurs van de helpdesk de komende tijd op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.30 tot 16.30. Je kunt gewoon naar de AVS bellen en wordt dan doorverbonden met een adviseur die thuis werkt. Tel: 030-2361010

Doelgroep(en)

Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs

 

Deel dit artikel

Zicht op pensioen (Herziene versie maart 2018)