Home » Artikelen » Programma’s van eisen en bekostiging materiële instandhouding 2013 vastgesteld
PO en (V)SO

Programma’s van eisen en bekostiging materiële instandhouding 2013 vastgesteld

De minister van OCW heeft de bedragen voor de materiële instandhouding – de zogenoemde programma’s van eisen – van het basisonderwijs, speciaal onderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en het samenwerkingsverband vastgesteld, samenhangend met de inrichting van de zorgstructuur voor het jaar 2013.

In de regeling is ook het bedrag per formatieplaats voor de bekostiging van de materiële voorzieningen voor de instandhouding van rijdende scholen vastgesteld. De algehele prijsbijstelling voor het jaar 2013 is gesteld op 1,8 procent.

De Regeling vaststelling bedragen programma's van eisen (PvE) PO en (V)SO en bekostiging materiële instandhouding samenwerkingsverband 2013 is hieronder te downloaden.

Downloads en links
Gepubliceerd op: 27 september 2012
Let op!
Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.
Neem contact op met de AVS Helpdesk

Vermeld altijd uw lidmaatschapsnummer als u contact opneemt met de Helpdesk.

Leden van de AVS kunnen de Helpdesk bellen met uiteenlopende vragen over vakgerelateerde zaken. Iedere maand wordt één vraag beantwoord in Kader Primair.

Bereikbaarheid

Heb je een vraag? De AVS Helpdesk staat voor je klaar!
Je kunt het beste een mail sturen naar helpdesk@avs.nl. Voor acute zaken blijven de adviseurs van de helpdesk de komende tijd op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.30 tot 16.30. Je kunt gewoon naar de AVS bellen en wordt dan doorverbonden met een adviseur die thuis werkt. Tel: 030-2361010

Verschenen in

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Goed onderwijs, goede MR (8e herziene uitgave september 2019)