Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Programma AVS-congres 2018 bekend
Vroegboekkorting tot en met 12 februari

Programma AVS-congres 2018 bekend

Het programma van het AVS-congres op vrijdag 16 maart 2018 is helemaal rond. Het thema is ‘Leiderschap in evenwicht’. Deelnemers kunnen kiezen uit wel dertig (plenaire) sessies en workshops, verdeeld in drie subthema’s: leiderschaps-, mens-, en innovatieontwikkeling. De afsluiting wordt verzorgd door oud-wereldkampioen judo Ruben Houkes, initiatiefnemer van Schooljudo.

Centrale inleider is Jeroen Busscher. Busscher houdt zich al dertig jaar bezig met de vraag hoe menselijk gedrag gevormd wordt en hoe je dat kunt beïnvloeden. Zijn centrale inleiding gaat over leidinggeven in een veranderend landschap. Schoolleiders moeten veel ballen in de lucht houden; weten zij om te gaan met de dagelijkse dynamiek in hun organisatie? En kunnen zij hun collega’s stimuleren en begeleiden bij alle actuele ontwikkelingen? Busscher is consultant, columnist, auteur van diverse boeken, Executive Lecturer conceptontwikkeling aan de HKU en gastdocent leiderschap en innovatie aan Business School Nederland.
De plenaire sessie binnen het subthema Leiderschapsontwikkeling wordt gehouden door Jan Jutten, onderwijsadviseur bij Natuurlijk leren en auteur van onder andere het bekende boek ‘Systeemdenken in een lerende organisatie’. Clara den Boer verzorgt de plenaire sessie ‘Van werkdruk naar werkgeluk’ binnen het subthema Mensontwikkeling. ‘Nooit af in het onderwijs’ is de titel van de plenaire sessie van Annette Dölle in het thema Innovatieontwikkeling. Het gelijknamige boek schreef ze samen met Martijn Aslander, auteur van de voorloper ‘Nooit af’.
De afsluiting van het AVS-congres 2018 wordt verzorgd door oud-wereldkampioen judo Ruben Houkes, initiatiefnemer van Schooljudo, het grootste opvoedkundige beweegprogramma in het onderwijs. Houkes gaat in op de link tussen judo en leiderschap. Onder de congresdeelnemers wordt een volledig Schooljudoprogramma verloot voor deelname met vier klassen (ter waarde van bijna 2.000 euro).

Schrijf u nu in en profiteer tot en met 12 februari van de vroegboekkorting. Voor AVS-leden geldt bovendien een sterk gereduceerd tarief. Nog geen lid? Kijk op www.avs.nl/lidworden voor de huidige actie en ontvang een cadeaubon van 50 euro!

Downloads en links
Gepubliceerd op: 18 december 2017

Doelgroep(en)

Primair onderwijs, Speciaal onderwijs, Voortgezet onderwijs

 

Deel dit artikel

Jaargids PO (2018-2019) (Met agenda en professionaliseringsaanbod)