Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Programma AVS-congres 2019 bekend; inschrijving geopend
Vroegboekkorting tot en met 31 januari

Programma AVS-congres 2019 bekend; inschrijving geopend

Leiderschap in 4D, dat is de toekomst én het thema van het AVS-congres 2019 op 15 maart aanstaande in het NBC te Nieuwegein. Het volledige programma is bekend en de inschrijving geopend. Wie zich aanmeldt vóór 1 februari, profiteert van de aantrekkelijke vroegboekkorting. Voor AVS-leden geldt bovendien een gereduceerd tarief.

Duidelijk leiderschap is te vinden in een visie en een heldere koers op weg naar de toekomst. Onderweg in het hier en nu bevat Dichtbij leiderschap samen werken, leren en leven in een leergemeenschap waar leiders nauw betrokken zijn bij de mensen en hun werkzaamheden. In een netwerk dat aanzet tot samenwerking, creatie en innovatie is sprake van Delend leiderschap. De basis van Dynamisch leiderschap is lerend leiderschap. Er is continue verandering en aanpassing nodig in een steeds veranderende setting.

Maarten Lamers, assistent-professor van de Universiteit Leiden, is de centrale openingsspreker van het AVS-congres. Hij gaat in op wat wij kunnen leren van robots. Andere plenaire sprekers zijn Jeroen Driessen (CEO van Driessen Groep), voormalig hoofdinspecteur van de Onderwijsinspectie Arnold Jonk (nu bestuurder van Samen tussen Amstel en IJ), gamificationspecialist Antoon Sturkenboom (mede-eigenaar van ontwerpbureau Liftov) en de Amerikaanse onderwijsvernieuwer Zachary Walker.

In totaal zijn er zo’n dertig sessies en workshops, onderverdeeld in de 4D-thema’s. Daarnaast is er alle ruimte om (internationale) collega’s te ontmoeten, te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Bijvoorbeeld tijdens de lunch of Drinks&Bites (afsluitende borrel). Of op de informatiemarkt, met vele voor het onderwijs relevante diensten en producten, en uiteraard de AVS-stand. Pitches op de beursvloer sluiten aan bij actuele thema’s, nieuwe ontwikkelingen en initiatieven.

Meer informatie en inschrijven: www.avs.nl/congres2019

Volg het AVS-congres via Twitter: #avscongres en #wijschoolleiders

AVS-congres2019-beeldmerk-woorden-vierkant.png

Downloads en links
Gepubliceerd op: 21 december 2018

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Goed onderwijs, goede MR (7e herziene uitgave september 2018)