Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Proeverij professionaliseringsaanbod op 1 juni

Proeverij professionaliseringsaanbod op 1 juni

Het Schoolleidersregister PO organiseert op vrijdag 1 juni een proeverij professionaliseringsaanbod in Inn Style in Maarssen. Ook het AVS Centrum Educatief Leiderschap presenteert die dag een aantal leergangen waar deelnemers in workshops aan mogen proeven.

De dag is bedoeld voor schoolleiders om kennis te maken met de verschillende mogelijkheden voor hun professionalisering. Deelnemers kunnen proeven aan gecertificeerd professionaliseringsaanbod via korte pitches en proeflessen. Ook is er aandacht voor letterlijk proeven: Peter Klosse, eigenaar van Hotel Gastronomique De Echoput en oprichter van de Academie voor Gastronomie, vertelt over het belang van professionalisering en laat de aanwezigen kennismaken met zijn vakgebied: proeven en smaak.

Het AVS Centrum Educatief Leiderschap geeft workshops over de volgende leergangen: Teamflow, Ondernemend leiderschap, Bildung voor schoolleiders, Persoonlijk leiderschap, Leidinggeven aan gepersonaliseerd onderwijs en Strategische communicatie & PR.

Houd voor meer informatie de website van het Schoolleidersregister PO in de gaten.

Downloads en links
Gepubliceerd op: 1 februari 2018

AVS Centrum Educatief Leiderschap

Het AVS Centrum Educatief Leiderschap biedt een samenhangend, modern en actueel professionaliseringsaanbod voor elk niveau van leiderschap en ten aanzien van diverse thematiek (governance, organisatie- en leiderschapsontwikkeling, bedrijfsvoering, financiën, personeelsbeleid, communicatie, schoolomgeving en Passend onderwijs).

Meer informatie over ons aanbod

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Zicht op pensioen (Herziene versie maart 2018)