Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Prijzen voor beste schoolleider en schoolbestuurder van Nederland

Prijzen voor beste schoolleider en schoolbestuurder van Nederland

De beste schoolleider van Nederland in 2017 is Selma Klinkhamer. Arnoud van Leuven is uitgeroepen tot beste schoolbestuurder van Nederland 2017. Stichting OOADA en stichting ZAAM krijgen een prijs voor het beste jaarverslag over 2016.

Dyade Dienstverlening Onderwijs organiseert dit jaar voor de tweede keer de verkiezing 'Beste schoolbestuurder/schoolleider van Nederland'. Selma Klinkhamer, sinds zes jaar schoolleider van Rotterdams Vakcollege De Hef krijgt de prijs vanwege haar doorzettingsvermogen, integriteit, toewijding en daadkracht. Arnoud van Leuven, sinds 2015 voorzitter College van Bestuur van Stichting De Oude Vrijheid te Hilvarenbeek, ontvangt de prijs op basis van zijn daadkracht en zijn vernieuwende visie op het opleiden van leerlingen.

Ook waren er prijzen voor stichting Stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel (OOADA) en Stichting ZAAM te Amsterdam voor het beste bestuursverslag in respectievelijk het primair en het voortgezet onderwijs. Deze verkiezing organiseert Dyade samen met KPMG, PO-Raad, VO-raad, VTOI en Ouders van Waarde.

Dyade organiseert  de verkiezingen omdat  de kwaliteit van het onderwijs gebaat is bij goed leiderschap en het onderwijs gebaat is bij goede verantwoording. De prijzen van de vier prijswinnaars bestaan uit een schaal, een bos bloemen en een oorkonde.

Downloads en links
Gepubliceerd op: 30 november 2017

Doelgroep(en)

Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs

 

Deel dit artikel

Zicht op pensioen (Herziene versie maart 2018)