Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Politiek neemt petitie PO-front in ontvangst

Politiek neemt petitie PO-front in ontvangst

Tijdens de onderwijsmanifestatie op het Malieveld in Den Haag neem een delegatie politici dinsdag 27 juni de petitie van het PO-front in ontvangst. Hoeveel mensen de oproep voor een beter salaris en minder werkdruk getekend hebben, wordt dinsdag om 16.30 door Thijs Roovers en Jan van de Ven onthuld. De politieke delegatie bestaat uit Bente Becker (VVD), Paul van Meenen (D66), Michel Rog (CDA), Eppo Bruins (ChristenUnie), Jesse Klaver (GroenLinks), Emile Roemer (SP), Tunahan Kuzu (DENK) en Lodewijk Asscher (PvdA). De presentatie van het podiumprogramma is in handen van Barbara Barend.
 
De manifestatie is het slot van de actiedag die start op vrijwel alle scholen in Nederland. Zij beginnen één uur later met de lessen. De invulling van dat uur bepaalt het team zelf. De actie startte enkele weken geleden met een online petitie voor beter onderwijs, door een lagere werkdruk en een beter salaris voor de leraren in het primair onderwijs. De actie wordt gevoerd door het PO-front, een uniek samenwerkingsverband van actiegroep PO in Actie, de onderwijsbonden AVS, AOb, CNV Onderwijs, FNV, FVOV en werkgeversorganisatie PO-Raad.
 
De petitie is massaal ondertekend door sympathisanten, ouders en leraren. Afgelopen vrijdag stond de teller ruim boven het kwart miljoen. Morgenmiddag wordt dus duidelijk hoeveel mensen de actie van het PO-front steunen.

Gepubliceerd op: 26 juni 2017

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Zicht op pensioen (Herziene versie maart 2018)