Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Pabo in Rotterdam biedt Engelse opleidingsvariant aan

Pabo in Rotterdam biedt Engelse opleidingsvariant aan

Pabo-studenten in Rotterdam kunnen vanaf volgend studiejaar kiezen voor een opleidingsvariant die zich sterk richt op de Engelse taal. De Hogeschool Rotterdam speelt hiermee in op een groeiende behoefte van het primair onderwijs aan leerkrachten met een internationale specialisatie.

Fred Feuerstake, directeur van de pabo-afdeling: "Wij verwachten dat de vraag naar deze breed inzetbare leerkrachten in de toekomst alleen maar groter wordt. Het vak Engels krijgt namelijk op de basisschool een steeds prominentere plek om leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op hun gang naar het voortgezet onderwijs.” De studenten leren onderwijs in het Engels te verzorgen. Na afronding van de Engelse opleidingsvariant kunnen de nieuwe leerkrachten aan de slag op internationale scholen en basisscholen waar vanaf de kleuterklas in het Engels les wordt gegeven (vroeg- en vreemdetalenonderwijs).
 

Gepubliceerd op: 5 februari 2013
Let op!
Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.

Verschenen in

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Op naar een integrale aanpak (Ontschotting in het sociale domein)