Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Op 6 november gaan we de Tweede Kamer overtuigen van onderwijsinvesteringen

Op 6 november gaan we de Tweede Kamer overtuigen van onderwijsinvesteringen

Samen met alle onderwijsbonden roept de AVS leden in basis-, speciaal- en  voortgezet onderwijs op om 6 november te gaan staken. Samen willen we de Tweede Kamer tijdens het debat over de onderwijsbegroting via social media overtuigen dat het anders moet. Ook worden er op verschillende plaatsen in het land bijeenkomsten georganiseerd. Laat je horen voor minder werkdruk, voldoende collega’s en een fatsoenlijk salaris.

staking 11 november - Investeer in onderwijs

 
Volg de uitzending thuis of samen op school
We roepen alle scholen voor basis-, speciaal- en voortgezet onderwijs op om de deuren te sluiten. De bonden maken een live-uitzending over het Kamerdebat met interactieve elementen. Zo willen we de politiek op de huid zitten. De uitzending is via de website investeer-in-onderwijs.nl te zien en via onze social mediakanalen.
 
Kom naar een regio-bijeenkomst
Op een aantal plaatsen in het land organiseren de gezamenlijke onderwijsbonden manifestaties. Het gaat om een grotere bijeenkomst in Leeuwarden, inlooppunten in Den Haag, Eindhoven en Utrecht en kortere manifestaties in Gelderland en Overijssel. Daarnaast werkt de AVS aan een aparte bijeenkomst voor schoolleiders. We informeren je daarover na het gesprek met minister Rutte op 16 oktober.
 
Wat gaat jouw school doen?
We zoeken contact met scholen of schoolbesturen die eigen acties opzetten. Laat ons weten wat jij en jouw school doet via www.avs.nl/schoolleidergezocht.

schoolleidergezocht-banner300.png
Gepubliceerd op: 10 oktober 2019

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Integrale Kindcentra, handboek voor directeuren en bestuurders