Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Onderzoek inzet cao al door meer dan 1000 leden ingevuld

Onderzoek inzet cao al door meer dan 1000 leden ingevuld

Al meer dan duizend leden hebben de afgelopen dagen het onderzoek cao primaire arbeidsvoorwaarden en CAO-PO ingevuld, dat is al een flinke score. Toch roept de AVS roept al haar leden op de enquête in te vullen.  De AVS wil van haar leden weten wat de inzet in het cao-overleg met de minister moet zijn en of zij bereid zijn de AVS te ondersteunen bij het verzet tegen de nullijn (cao primaire arbeidsvoorwaarden). Daarnaast wil de AVS voor het bepalen van haar inzet voor de CAO-PO enkele zaken weten over de professionalisering van leidinggevenden, de bapo-regeling en de positie van leidinggevenden.
 
In de cao primaire arbeidsvoorwaarden wordt de salarisontwikkeling voor het onderwijspersoneel vastgelegd. De minister heeft de vakbonden laten weten dat er definitief geen loonruimte beschikbaar wordt gesteld door het kabinet. Dit is extra schrijnend, omdat vergelijkingen op basis van de gegevens uit de Trendnota Arbeidszaken Overheid 2011 laten zien dat de salarispositie van de werknemers in het primair onderwijs achterblijft bij die van de andere onderwijssectoren en het Rijk.

De vragenlijst is inmiddels gesloten.

Gepubliceerd op: 7 juni 2012
Let op!
Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.

Verschenen in

Thema's

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Zicht op pensioen (Herziene versie maart 2018)