Home » Artikelen » Onderwijsverlatersdag op 16 mei
Commissie Duurzaam Vitaal

Onderwijsverlatersdag op 16 mei

De commissie Duurzaam Vitaal van de AVS nodigt senior-schoolleiders (AVS-leden) vanaf 60 jaar op 16 mei uit aan boord te gaan van de Rosa van Delft voor de jaarlijkse onderwijsverlatersdag. Deze dag richt zich op de laatste fase als actief schoolleider en de thema’s die daarmee te maken hebben.

Dit jaar maken we met de Rosa van Delft (https://rosavandelft.nl), een prachtige klipper, een vaartocht over de Zaan, onder andere langs de Zaanse Schans. Er is volop gelegenheid onderwijservaringen en toekomstplannen met elkaar te delen. Doel van de dag is ontmoeting en uitwisseling op thema’s die schoolleiders aangaan in deze levens- en werkfase. Zoals pensioenzaken, regiobijeenkomsten, activiteiten van de commissie Duurzaam Vitaal en het Persoonlijk Uitloop Plan.
Tijdens de vaartocht is het genieten van prachtige uitzichten. Het wordt een dag in de buitenlucht, vol energie en vaarplezier. Je bent van harte welkom, we zien uit naar je komst!

klipper Rosa van Delft

Datum: 16 mei 2019
Tijd: van 9.30 tot 16 uur
Begin- en eindlocatie: Marinahaven, Werfkade 4 in Amsterdam (voldoende parkeergelegenheid)
Deelnemers die met het openbaar vervoer reizen kunnen dit aangeven bij de aanmelding. Zij kunnen worden opgehaald achter Amsterdam CS (paal 14) of gratis met de pont naar de Marinahaven.
Kosten: € 12,50 (postactieve AVS-leden) / € 25 (andere AVS-leden)
Dit is inclusief koffie, lunch, hapjes en drankjes. De mogelijkheid bestaat om na afloop aan te sluiten voor een etentje bij Loetje aan ’t IJ. Dit is voor eigen rekening.
Aanmelden: www.avs.nl/formulier/onderwijsverlatersdag
De inschrijvingen zijn op volgorde van binnenkomst; er zijn maximaal 22 plaatsen. Na aanmelding ontvang je per e-mail een bevestiging en de rekening. Deze dient uiterlijk veertien dagen voor vertrek voldaan te zijn. De inschrijving is pas definitief na betaling.
Meer informatie: dagvoorzitters commissie Duurzaam Vitaal, Wijbe Douma, tel. 06-20393797 of Cor Zijlmans, tel. 06-28063886

Downloads en links
Gepubliceerd op: 13 maart 2019

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Zicht op pensioen (Herziene versie maart 2018)