Home » Artikelen » Ondersteuning door de AVS tijdens coronacrisis

Ondersteuning door de AVS tijdens coronacrisis

De maatregelen van het kabinet hebben ook gevolgen voor de ondersteuning van de AVS. Lees hier over de belangrijke besluiten.
 
Heb je een vraag? De AVS Helpdesk staat voor je klaar! Je kunt het beste een mail sturen naar helpdesk@avs.nl. Voor acute zaken blijven de adviseurs van de helpdesk de komende tijd op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.30 tot 16.30. Je kunt gewoon naar de AVS bellen en wordt dan doorverbonden met een adviseur die thuis werkt.

We hebben alle bijeenkomsten, leergangen en trainingen tot en met maandag 6 april geannuleerd. De komende weken bepalen we of bijeenkomsten na deze datum wel doorgaan. 
 
De meeste medewerkers van de AVS werken vanuit huis door.
 

Gepubliceerd op: 19 maart 2020
Neem contact op met de AVS Helpdesk

Vermeld altijd uw lidmaatschapsnummer als u contact opneemt met de Helpdesk.

Leden van de AVS kunnen de Helpdesk bellen met uiteenlopende vragen over vakgerelateerde zaken. Iedere maand wordt één vraag beantwoord in Kader Primair.

Bereikbaarheid

Heb je een vraag? De AVS Helpdesk staat voor je klaar!
Je kunt het beste een mail sturen naar helpdesk@avs.nl. Voor acute zaken blijven de adviseurs van de helpdesk de komende tijd op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.30 tot 16.30. Je kunt gewoon naar de AVS bellen en wordt dan doorverbonden met een adviseur die thuis werkt. Tel: 030-2361010

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

De jaartaak in het primair onderwijs (Nieuwe versie juni 2019)