Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Nieuw: Verkiezing beste schoolleider en bestuurder van Nederland

Nieuw: Verkiezing beste schoolleider en bestuurder van Nederland

Op donderdag 24 november vindt voor het eerst de uitreiking van de beste schoolleider en bestuurder in het Nederlandse onderwijs plaats. Tegelijkertijd met deze uitreiking op de Erasmus Universiteit in Rotterdam vindt ook de uitreiking van het beste onderwijsjaarverslag van Nederland plaats.

De verkiezing van de beste schoolleider/bestuurder van Nederland wordt georganiseerd door Dyade Onderwijs Executives. Directeur Frank Tromp: "Goed leiderschap maakt het verschil voor leerkrachten en leerlingen en is een basisvoorwaarde voor goed onderwijs. Het zorgt er voor dat leerkrachten optimaal in hun werk worden ondersteund, wat uiteindelijk ten goede komt aan de opleiding en ontwikkeling van kinderen en jongvolwassenen. Wij zijn van mening dat de schoolleiders en de schoolbestuurders in Nederland wel wat meer in het zonnetje gezet mogen worden.”
 
Leraren kunnen hun schoolleider nomineren en schoolleiders kunnen hun bestuurder nomineren. Tot en met 16 september is het mogelijk een nominatie door te geven via www.dyade.nl-> Onderwijs Executives-> Verkiezingen.
 

Downloads en links
Gepubliceerd op: 17 augustus 2016

Thema's

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Goed onderwijs, goede MR (6e herziene uitgave september 2017)