Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Nieuw: lunchpresentaties over onbekend fortuin
AVS-congres 16 maart 2018

Nieuw: lunchpresentaties over onbekend fortuin

Onder de titel ‘Onbekend fortuin’ fungeert het amfitheater op het AVS-congres 2018 als dé verzamelplaats van voor veel schoolleiders tot nog toe onbekende subsidiekansen.

Daarvoor presenteert Nuffic het Erasmus+-programma, het Vervangingsfonds de subsidiemogelijkheden wat betreft het eigen risico­dragerschap en vertelt de Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland (NOB) over Nederlands onderwijs wereldwijd. Tijdens de lunch krijgen congresdeelnemers in korte presentaties van ongeveer tien minuten de kernpunten voorgeschoteld, om daarna verder te praten met de deskundigen over individuele mogelijkheden en kansen. Voor deze lunchpresentaties hoeven deelnemers zich niet van tevoren op te geven: het programma wordt op diverse plekken in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein bekendgemaakt.

Leiderschap en judo
Het AVS-congres ‘Leiderschap in evenwicht’ op 16 maart aanstaande bestaat verder uit zo’n dertig workshops en sessies, verdeeld over de drie subthema’s Leiderschaps-, Mens- en Innovatieontwikkeling. Met (plenaire) sprekers als Jeroen Busscher, Jan Jutten, Clara den Boer en Annette Dölle. Oud-wereldkampioen judo Ruben Houkes, initiatiefnemer van Schooljudo, sluit de dag af. Onder de aanwezige schoolleiders wordt een volledig Schooljudo-programma verloot voor deelname met vier klassen (ter waarde van zo’n t 2.000).

(Vroegboek)korting!
Raadpleeg voor meer informatie, het volledige programma en inschrijven www.avs.nl/congres2018 en zie ook het uitneembare congreskatern in het hart van deze Kader Primair. Schrijf u nu in en profiteer tot en met 12 februari van de vroegboekkorting.

Voor AVS-leden geldt een nog sterker gereduceerd congrestarief. Nog geen lid? Kijk op www.avs.nl/lidworden voor de huidige actie en ontvang tevens een cadeaubon van 50 euro.

Het AVS-congres 2018 is aangemerkt als bron voor informeel leren door het Schoolleidersregister PO.

Gepubliceerd op: 6 februari 2018

Verschenen in

Thema's

Doelgroep(en)

Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs

 

Deel dit artikel

De jaartaak in het primair onderwijs (Nieuwe versie juni 2019)