Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Nieuwe uitgave: Het ABC van de CAO PO

Nieuwe uitgave: Het ABC van de CAO PO

De AVS heeft een nieuwe publicatie uitgegeven: het ABC van de CAO PO. Het boekje is vanaf nu te bestellen via www.avs.nl/vereniging/onsaanbod

Van ‘aanstelling’ tot ‘ziekteverzuimpreventie’. De ABC-wegwijzer is gemaakt omdat de AVS Helpdesk veel vragen van leden krijgt over de CAO PO 2014-2015. Deze is toch “best ingewikkeld” en “dik”.

Hoewel het veld, bestaande uit bestuurders, (adjunct-)directeuren, leerkrachten en onderwijsondersteunend personeel, roept om een cao die dunner en eenvoudiger is, blijkt ook deze cao weer dikker dan anders. Dit komt, omdat deze cao in feite een dubbele cao is: oude en nieuwe bepalingen zijn in één cao opgenomen. Hierdoor is het er niet eenvoudiger op geworden om het juiste onderwerp te vinden. Als oplossing hiervoor heeft de AVS Helpdesk het ABC van de CAO PO ontwikkeld.
Na een korte uitleg van de terminologie wordt verwezen naar de officiële bepalingen in de CAO PO 2014-2015. Een handzaam boekje, dat bedoeld is als handvat voor de regelgeving.

Meer informatie: www.avs.nl/vereniging/onsaanbod

Gepubliceerd op: 8 april 2015
Neem contact op met de AVS Helpdesk

Vermeld altijd uw lidmaatschapsnummer als u contact opneemt met de Helpdesk.

Leden van de AVS kunnen de Helpdesk bellen met uiteenlopende vragen over vakgerelateerde zaken. Iedere maand wordt één vraag beantwoord in Kader Primair.

Bereikbaarheid
De Helpdesk van de AVS is op de volgende dagen en tijdstippen bereikbaar voor leden:

Maandag:
13.00 - 16.30 uur.
Dinsdag tot en met vrijdag:
9.30 - 12.30 uur en 13.00 - 16.30 uur.

Telefoon: 030-2361010 of helpdesk@avs.nl

Thema's

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Zicht op pensioen (Herziene versie maart 2018)